Medalii obţinute de CSŞ Ploieşti, la primul Campionat Naţional de Înot în ape libere

Primul Campionat Naţional de Înot în ape libere din România a avut loc la Constanţa, în mare, în zona Zoom Beach. S-a desfăşurat în acelaşi timp cu a 10-a ediţie a Aqua Challenge.
De menţionat că întrecerea a respectat doar o parte a regulilor unui campionat în ape libere, plecându-se din alergare, nu de pe ponton, sosirea realizându-se tot în alergare (nu atingând o placă de cronometraj din apă), mai aproape de modul derulării probei de înot din competiţiile de triatlon.
A fost, însă, prima ediţie, astfel că în viitor competiţia se va putea desfăşura corespunzător regulilor internaţionale, dacă şi infrastructura va permite acest lucru.
La eveniment au luat parte şi înotători de la Clubul Sportiv Şcolar Ploieşti, pregătiţi de profesorii Graţiela Marin şi Toma Miriţescu, patru reuşind să urce pe podiumul de premiere, astfel:
locul 1 – 1500m – cat.14-19 ani – Lupu Cristian
locul 2 – 1500m – cat. 14-19 ani – Uţuleac Orlando.
locul 2 – 500m – cat. 12-13 ani – Cunciu Alessia
locul 2 – 5000 m – cat. 16-19 ani – Şerbănescu Ştefan
De menţionat şi următoarele rezultate la Campionatul Naţional:
locul 4 – 5000m cat. juniori – Niţă Andra (locul 11 open)
locul 5 – 5000m cat. juniori – Șerbănescu Ștefan (locul 10 open)
În Top 10 la 5000 m s-au mai situat, la categoriilor lor de vârstă şi Toma Mina, Ceauşescu Horia – juniori, Podeanu Andrei – tineret.
La Aqua Challenge au obţinut performanţe foarte bune şi sportivii Melenciuc Sarah, Marin Alexandra, Alexandrescu Mihai, Bercaru Rareş, Stoica Robert, Alexandrescu Ştefan, Ana Victor, Telegeanu Ioana, Scorţeanu Alexandru, Cichi Andrei, Şărban Luca, Dumitru Amalia.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*