Medaliile la Cupa României la tenis de masă se dau la Arad

Federația Română de Tenis de Masă a publicat calendarul competițional pentru anul 2021. Dintre cele 35 de întreceri, două ar urma să aibă loc la Arad, asta dacă programarea nu va suferi modificări din cauza pandemiei de coronavirus. Aşadar, Cupa României pentru tineret și Cupa României pentru seniori se vor disputa în oraşul nostru, în toamnă, mai precis intre 29 și 31 octombrie.

CSM Arad, clubul gazdă, se numără printre cele cu pretenţii la medalii. De menţionat că Aradul trebuia să găzduiască aceste întreceri şi la finalul anului trecut, dar acestea au fost anulate tot din cauza pandemiei de coronavirus.

Sezonul intern va fi deschis de Campionatul Național individual de seniori, programat în 29-31 ianuarie, la București. Seniorii vor avea turnee în Superligă, la masculin și feminin, în lunile februarie, aprilie, iunie și octombrie, iar în Diviziile A și B în februarie, aprilie, iunie și octombrie. Pe lângă Cupa României de la Arad, seniorii mai au o competiție, Top 16 la Izvorani, în 4-5 decembrie.

csmarad.ro

0
0

Articolul Medaliile la Cupa României la tenis de masă se dau la Arad apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*