„Menage a trois” pe scena Teatrului „Traian Grozavescu” din Lugoj!

Spectacolul Menage a trois, dupa Neil Simon, este o comedie care s-a bucurat de un mare succes atat in tara, cat si in comunitatile romanesti din diaspora si care se va juca pe scena Teatrului „Traian Grozavescu”, din Lugoj, in data 27 martie.Succesul acestui spectacol e rezultatul unui text bun, a unei distributii pe masura si a unei montari moderne si curajoase. Menage a trois s-a jucat la Paris, Bruxelles, Heidelberg, Munchen, Frankfurt, Stuttgart si are invitatii, carora le va da curs in toamna la Dublin, Ankara si Zurich.
Doi ziaristi faliti (actori – Ioan Isaiu si Sorin Misiriantu) vor sa vanda un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei iese cu doamna in varsta care le inchiriaza apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. In apartamentul de vizavi se muta o tanara superba (actrita – Anca Lacusteanu). Unul dintre ziaristi face o pasiune nebuna pentru tanara vecina. Din acest moment, lucrurile se complica. Piesa este o comedie irezistibila, de o ora si douazeci de minute.
IOAN ISAIU – un actor complet – de teatru si film. A jucat in multe productii ale trustului Media Pro – Secrtetul Mariei, Ingerasii, Aniela, Vocea inimii, Feedback, Rating – si in mai multe spectacole de teatru – Trei ciudati, dupa Yasmina Reza, Conu Leonida fata cu reactiunea, la Teatrul din Ruse, La mine sau la tine, de Sorin Misiriantu, Amantul inselat, Visul unei nopti de vara, Tom Pain, Tiganiada, Trainspotting.

ANCA LACUSTEANU poate fi vazuta in spectacolele Shakespeare, I love you, Norway. Today, Edith Piaf, Serbia, mon amour, Improvizacii, Poveste sexuala pentru pian si orchestra. Actualmente este studenta in ultimul an la Academia de Teatru de la Londra.

SORIN MISIRIANTU – A regizat spectacolul BALUL – de la Teatrul Municipal Lugoj, A jucat in filmul Funny Money, alaturi de Armand Assante, Chevy Chase, Robert Loggia, joaca in Amadeus, Peer Gynt Rockstar, Trei ciudati, Amantul inselat, Cerere in casatorie, Sex, Drugs & Rock`n Roll, Ca la nebuni, Richard al III-lea, opera-rock, Trainspotting, Dac-as fi rege. Este si regizorul acestei piese si al mai multor spectacole de la Teatrul National, din tara si strainatate.

Play
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*