Mesaj de mobilizare al suporterilor UTA-ei în debutul campaniei de vânzare a abondamentelor: ”Dragostea fără sacrificiu este doar o vorbă goală”

De  mâine, de la ora 11, vechii abonați ai clubului UTA își pot procura abonamente pentru stagiunea 2020-2021, cea a revenirii favoriților pe prima scenă a fotbalului românesc. De vineri, campania se deschide și pentru restul fanilor care pot ajunge la noua arenă „Francisc Neuman”, dar și pentru cei care doresc să-și prenoteze un loc online.

În acest context, cei de la Suporter Club UTA au venit cu mesaj de mobilizare pentru susținătorii celei mai titrate grupări din Provincie, alături de CFR Cluj:

Dragi suporteri, dragi arădeni

Clubul UTA a anunțat pentru mâine demarararea campaniei de vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2020-2021. Dincolo de mândria oricărui suporter de a fi abonat al clubului pe care îl susține, contextul pe care îl traversăm face ca în acest moment achiziționarea unui abonament să fie mult mai importantă decât de obicei.

Suntem conștienți că e un efort pentu fiecare dintre noi să investim o sumă de bani fără a avea parte, pe moment, de beneficiul de a ne vedea echipa pe stadion. Însă devotamentul pentru clubul pe care îl iubim precum și onoarea de a ne rezerva un loc în noua noastră casă, pe care o așteptăm de mai bine de 6 ani, sunt resorturi care, credem noi, ne pot determina să facem acest sacrificiu. Pentru că, până la urmă, dragostea fără sacrificiu este doar o vorbă goală.

E timpul ca fiecare dintre noi să dovedească prin fapte eticheta de „utist” și, de ce nu, de „arădean”. Haideți să răspundem pozitiv acestui apel, cu atât mai mult cu cât trăim momente care ne îndeamnă în sfârșit la optimism, după atâtea încercări. Să ne revedem în curând la intrarea în stadion, arătând cu mândrie abonamentul, această carte de vizită a oricărui suporter. O merită UTA, dar o merităm și noi cu toții.

Pentru noi doar UTA contează!
Suporter Club UTA

0
0

Articolul Mesaj de mobilizare al suporterilor UTA-ei în debutul campaniei de vânzare a abondamentelor: ”Dragostea fără sacrificiu este doar o vorbă goală” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*