Mesajul av. Onița Daniela Ivașcu, candidat la Primăria Sighetu Marmației:   Dedicat oamenilor, nu doar în campania electorală!

Mesajul av. Onița Daniela Ivașcu, candidat la Primăria Sighetu Marmației:   Dedicat oamenilor, nu doar în campania electorală!

Av. Onița Daniela Ivașcu reprezintă soluția problemelor cu care se confruntă comunitatea sigheteană.

Av. Onița Daniela Ivașcu : “Dedicat oamenilor, nu doar în campania electorală!

De ani de zile, în calitate de consilier local, merg pe jos pe diferite străzi din Sighetu Marmației cu scopul de a vedea adevăratele probleme ale oamenilor.

Știu că unele din marile probleme ale sighetenilor sunt prețul mare al apei și lipsa canalizării și a gazului în anumite zone.

Dacă în 27 septembrie ne veți acorda votul dumneavoastră de încredere și aceste probleme pot fi rezolvate prin implicare și voință.

În ceea ce privește costul apei se va interveni pentru revenirea la prețuri de bun simț prin renegocierea contractului de furnizare și diminuarea prețului apei.

Consumul de apă iar ulterior costul acesteia va fi stabilit exclusiv prin citirea apometrelor. Se vor lua măsuri de sprijin în vederea reducerii costurilor privitoare la contorizarea individuală.

De asemenea se va continua extinderea rețelei de gaz și introducerea rețelei de gaze naturale în zonele care nu au fost racordate, urmând ca extinderile și racordările să se facă gratuit, în baza “Programului Național de racordare a populației și a consumatorilor non-casnici la rețeaua de distributie a gazelor”, având în vedere faptul că, Guvernul va aloca 1 miliard de euro în perioada 2020-2027, pentru extinderea și înființarea de noi rețele de gaz, în proiect fiind inclus și racordul populației în mod gratuit.”

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*