Mesajul căpitanului FCC ICIM Arad: „Victoria cu Alba Iulia e nou început pentru noi”

FCC ICIM Arad a pus prima victorie la păstrare de abia în etapa a 7-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Una clară în faţa unui adversar care, totuşi, până mai ieri avusese rezultate superioare arădencelor.

Rezultatul contează, deocamdată, doar pentru moralul și încrederea arădencelor, căci linia de clasament rămâne în mare suferință. De altfel, chiar căpitanul „galben-albastrelor” recunoaște că echipa nu a atins încă potențialul maxim. „Am început foarte concentrate meciul cu Alba Iulia . Tot ce am pregătit în ultimele 10 zile am pus în practică mai ales în apărare. Şi asta a fost cheia victoriei. Din cauza problemelor de lot pe care le tot avem din octombrie încoace nu putem spune că suntem în cea mai bună formă, dar ştiu şi cred, zi de zi, că vom ajunge acolo. Victoria cu Alba Iulia e nou început pentru noi”, spune Brankica Hadzovic.

Luni FCC ICIM Arad joacă la Târgu Mureș Mureş, în fața unei alte echipe aflate în subsolul clasamentului, tot cu o singură victorie la activ.

0
0

Articolul Mesajul căpitanului FCC ICIM Arad: „Victoria cu Alba Iulia e nou început pentru noi” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*