Mesajul deputatului Viorica Cherecheş pentru elevii care au început azi un nou an şcolar: “Puteţi cuceri lumea pentru că sunteţi cei mai buni”

Deputatul PNL de Maramureş Viorica Cherecheş le-a transmis elevilor care astăzi, 11 septembrie au revenit la şcoală, un mesaj emoţionant.

“Debutul unui nou an şcolar, dincolo de momentul festiv şi al bucuriei revederii cu colegii, ne reaminteşte că a sosit momentul să urcăm încă o treaptă spre maturitate, spre cunoaştere”, a spus deputatul.

Viorica Cherecheş le-a dat şi câteva sfaturi elevilor şi i-a îndemnat  să nu renunţe la visele şi năzuinţele lor, în ciuda piedicilor care li se pun în cale.

“Bucurie, emoţie, speranţe dar şi provocări în această zi de început de an şcolar. Poate că v-aţi fi dorit o clasă mai frumoasă, manuale mai bune sau un alt dascăl. Nimic din toate acestea însă nu vă împiedică să faceţi mai mult, să vreţi mai mult: puteţi cuceri lumea pentru că sunteţi cei mai buni.

Şcoala, după familie, este probabil cel mai important loc în desăvârşirea voastră. Fiţi mai buni! Şcoala vă va ajuta prin tot ce învăţaţi, să aveţi instrumentele necesare să vă adaptaţi la nou, la lumea care este în continuă evoluţie.

Mult succes şi nu uitaţi: efortul aceasta nu va fi în zadar, căci satisfacţiile şcolare vor veni prin tot ce veţi dobândi bun, frumos şi folositor pentru mintea şi inima voastră”, a mai spus Viorica Cherecheş, deputatul PNL de Maramureş.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*