Mesajul lui Camora, după eşecul de la Craiova: „Capul sus, trebuie să fim uniţi!”. De ce Ioniţă nu simte nicio presiune

CFR Cluj a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova, 0-2, iar diferenţa faţă de locul secund ar putea scădea la trei puncte.

Feroviarii au plătit tribut neatenţiilor din defensivă, suficient pentru ca oltenii, extrem de pragmatici aseară, să obţină cele trei puncte.

În ciuda unor tensiuni palpabile la CFR, după săptămâna grea care a precedat derby-ul de la Craiova, în clasament situaţia nu pare a fi una îngrijorătoare, în condiţiile în care FCSB şi Craiova se vor întâlni în meci direct.

„Încă depindem de noi. Trebuie să ne revenim, să vorbim şi să nu mai facem aceste greşeli. Capul sus, mergem mai departe, trebuie să fim pregătiţi, să ne unim şi să câştigăm prima finală cu Astra”, a spus căpitanul clujenilor, Mario Camora. Mai relaxat după acest eşec este Alex Ioniţă, jucătorul CFR-ului care a dezamăgit în meciul cu oltenii.

„Nu simţim nicio presiune. Am condus atâta timp campionatul, iar acum mai avem trei etape din sezonul regulat. În play-off trebuie să avem grijă”, a declarat Ioniţă, cel care a plecat direct la vestiare după ce a fost înlocuit.

Meciul CFR-ului cu Astra va fi sâmbătă, de la ora 20:00.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*