Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, cu ocazia Zilei Poliției Române

Ziua Poliţiei Române sărbătorită an de an, în 25 martie, îmi oferă plăcutul prilej de a transmite tuturor angajaţilor Inspectoratului de Poliție ai Județului Maramureș sincere felicitări şi mult de succes în activitatea pe care o desfăşoară în fiecare zi pentru siguranța noastră, a cetățenilor. Adresez sincerele mele mulțumiri și aprecieri pentru modul exemplar în care vă faceţi datoria și pentru felul în care oferiți cetăţenilor securitate şi  încredere în valorile statului de drept.

Activitatea excepțională a polițiștilor maramureșeni nu poate trece neobservată de către instituția Consiliului Județean Maramureș. Am văzut raportul de activitate al Inspectoratului Județean de Politie și faptul că, deși cu personalul insuficient, rezultatele au fost remarcabile, fiind înregistrată o scădere a infracționalității în județul Maramureș. Toate acestea ne dovedesc seriozitatea și profesionalismul cu care polițiștii acționează în slujba comunității.

O bună legătură între autoritățile locale și reprezentanții poliției crește satisfacția fiecărui cetățean. Alături de reprezentanții unităților administrativ-teritoriale vom face, în continuare, eforturi pe lângă parlamentarii județului, pentru a susține o remunerație corectă pentru polițiști, pentru ca aceștia să își facă în continuare datoria la cele mai înalte standarde.

Siguranța cetățeanului trebuie să reprezinte o prioritate, iar mulțumirea fiecărui polițist trebuie să fie pe măsura activității pe care o desfășoară.

La mulți ani Poliției Române!

La mulți ani Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș!

La mulți ani, doamnelor și domnilor polițiști!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*