Mesajul primarului Muresan Bujorel Vasile, candidat la Primăria Satulung pentru un nou mandat , pe listele Coaliției pentru Maramureș!

Mesajul primarului Muresan Bujorel Vasile, candidat la Primăria Satulung pentru un nou mandat , pe listele Coaliției pentru Maramureș!

Muresan Bujorel Vasile, primarul comunei Satulung s-a remarcat prin activitatea intensă pusă în slujba cetățenilor. “E un primar bun” așa îl caracterizează comunitatea locală. E prezent în Primărie de dimineața până seara, răspunde la solicitările noastre , e “omul potrivit , la locul potrivit”

“Dragi cetățeni,
Am ales sa depun candidatura pentru funcția de primar al comunei Satulung.
Candidez împreună cu echipa de consilieri locali care îmi sta alaturi,din partea Partidului Social Democrat in cadrul alianței Coalitia Pentru Maramures.
Cu profundă recunoștință și stima,va multumesc fiecăruia în parte pentru încrederea pe care mi-ati oferit-o prin votul dumneavoastra, în urma cu patru ani și nu numai, asezandu-ma la cârma comunei Satulung.
Va asigur ca am luptat cu toată puterea și m-am folosit de toată priceperea și experiența acumulată în anii vieții mele in a lucra pentru comuna Satulung, pentru a o dezvolta si a o ridica.
Îmi doresc ca în continuare să mergem împreună pe același drum, să ducem la finalitate proiectele începute, să ne bucurăm de cele finalizate dar și să demarăm altele noi înspre folosul comunității.
Voi reveni cu o nouă postare în care în care voi detalia toate realizările și proiectele întreprinse de mine si echipa mea în ultimii ani.”cu dragoste și prețuire, primar Muresan Bujorel Vasile

 

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*