Mesajul primarului Muresan Bujorel Vasile, reconfirmat  la Primăria Satulung pentru un nou mandat , pe listele Coaliției pentru Maramureș!

Mesajul primarului Muresan Bujorel Vasile, reconfirmat la Primăria Satulung pentru un nou mandat , pe listele Coaliției pentru Maramureș!

Stimați cetățeni ai comunei Satulung,
Vă mulțumesc pentru votul de încredere prin care m-ați reconfirmat primar pentru un nou mandat al comunității noastre. Votul vostru mă îndatorează și mă obligă să muncesc cu și mai multă dăruire și sârguință pentru a oferi, tuturor, o viață mai bună, pentru a avea cu toții o comună prosperă, așa cum ne-o dorim fiecare.
Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați prezentat la vot și v-ați exprimat un drept civic și democratic, dreptul de a alege! Mă bucur să continui proiectele demarate în Satulung și am încredere că, în următorii patru ani, vom implementa multe proiecte importante pentru noi, pentru toți locuitorii comunității.
Campanie electorală s-a terminat, deci de mâine ne întoarcem la treabă! Vom face o administrație de calitate, care să ne ofere tuturor o viață mai bună! Vă mulțumesc pentru încredere!
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*