Mesajul unei lugojence dupa ploaia de sambata: „Ii multumesc primarului Francisc Boldea ca, ori de cate ori vin in Lugoj ma simt ca la Venetia!”

Ploaia care a cazut sambata la Lugoj a umplut strazile cu apa, spre disperarea multor lugojeni. Apa a inundat curti, pivnite si garaje, cele mai mari probleme fiind semnalate, ca in fiecare an, pe Splaiul Corneliu Coposu, unde pompele cumparate de primarul Boldea nu au mai ajuns.  Acest lucru i-a infuriat pe locatarii de blocuri, care au anuntat ca vor actiona Primaria in judecata si vor refuza sa mai plateasca facturile umflate cu apa meteorica catre Merdidian 22. Probleme au fost inregistrate si pe strazile Viorelelor si Gheorghe Doja, dar si pe strada Stefan cel Mare spre Autogara, unde zona a aratat ca o mica Venetie. Acest lucru a determinat-o pe o lugojeanca sa ii transmita un mesaj primarului Boldea.

Aceasta e incompetenta autoritatilor locale din Lugoj si a angajatilor Meridian 22! Dupa fiecare ploaie strada arata asa, iar daca ai curajul sa sesizezi ca toate canalele sunt nefunctionale iti inchid telefonul in nas, iar cu sesizarile scrise se sterg la…. ! Ii multumesc primarului Francisc Boldea ca, ori de cate ori vin in Lugoj ma simt ca la Venetia. Si daca vaporasele din Timisoara nu pot naviga pe Bega, poate reusim sa le aducem cu succes in Lugoj”, a spus femeia.

Apa a inundat si Bazinul de retentie, „curatat” anul trecut de firma omului de afaceri Sorin Seroni si a maturat pentru a doua oara anul acesta si Statia de epurare de la Jabar, reabilitata cu 6 milioane de euro de executivul Boldea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*