Meserii bănoase chiar și pe timp de criză! Care sunt industriile în care poți câștiga lunar mii de dolari?

Pe timpul unei recesiuni, multe persoane ajung să rămână fără loc de muncă, în timp ce altele, puțin mai norocoase, au parte doar de micșorări de salariu. Dar, în ciuda tuturor problemelor economice cu care unii se confruntă, există oameni care câștigă mai bine în aceste perioade.

Ba chiar în unele industrii se fac în continuare angajări, iar unele persoane au încasări de ordinul miilor de dolari la locul de muncă, în plină criză economică.

Iată care sunt acestea:

Cadru medical

Din păcate, în timpul unei recesiuni, factorii de stres cresc, iar sănătatea generală suferă foarte mult. Asta înseamnă că cei care activează în domeniul medical sunt, în mare parte, neatinși de efectele unei crize.

Singura excepție de la această regulă pot fi esteticienii, fiindcă, cum e de așteptat, puține persoane mai optează pentru proceduri de acest tip.

La fel, dentiștii, ortodonții și personalul stomatologic pot observa o reducere a programărilor, însă criza nu le va închide cabinetele.

Asistent social

De asemenea, asistenții sociali nu sunt predispuși la faliment când economia are probleme. Aceștia îi ajută pe oameni să facă față situațiilor dificile cu care se confruntă. Când familiile devin stresate, rata de abuzuri asupra copiilor poate crește. La fel și incidența problemelor de comportament ale adulților și ale celor mici. De aceea, este în continuare nevoie de personal calificat care să îi asiste pe cei care au nevoie.

Broker de asigurări

Sigur, companiile de asigurări vor înregistra o scădere a cererii în timpul recesiunii. Având în vedere faptul că majoritatea persoanelor își pierd locul de muncă în această perioadă, tot mai puțini își permit să-și asigure viața sau bunurile. Totuși, încasări vor fi, iar brokerii au comisioane generoase.

IT-ist

Rețelele, bazele de date, site-urile web și comunicațiile trebuie să funcționeze în permanență. Cele mai sigure funcții din aceste domenii sunt cele de administrator de rețea, analist de date, programator, designer de site-uri sau project manager.

Mecanic auto

Deși proprietarii de mașini pot încerca să amâne reparațiile în timpul perioadelor grele, multe dintre ele sunt urgente și necesită asistență imediată. De exemplu, nu poți conduce fără plăcuțele de frână sau fără transmisie. La fel se întâmplă cu toate problemele care împiedică manevrarea în siguranță a autoturismului.

Corporatist

Multe întreprinderi mici își închid porțile, dar angajații din corporațiile multinaționale au o stabilitate financiară mult mai mare.

Curier

Chiar dacă pe timp de criză vânzările suferă o ușoară scădere, cererea va continua să fie mare. Această meserie va deveni și mai căutată dacă există perioade de izolare, precum cea din timpul pandemiei de coronavirus.

Model de videochat

Este una dintre cele mai bănoase meserii, iar câștigurile vor continua să vină, indiferent de starea economiei. Un model de videochat poate încasa până la 20.000 de dolari lunar. Dacă te interesează acest loc de muncă, dă click aici pentru a descoperi mai multe detalii despre ofertele disponibile.

Blogger

Este una dintre meseriile care aduce o mulțime de beneficii. De exemplu, marketingul afiliat este un punct excelent de plecare dacă ești la început. În acest fel, încasezi un comision pentru promovarea unor servicii sau produse in care crezi.

Multe dintre aceste locuri de munca sunt și pentru începători, așa că poți aplica fără probleme. De asemenea, online sunt disponibile o mulțime de tutoriale cu ajutorul cărora poți “fura meserie”. Tot ce îți trebuie este voință și motivație.

Sursa foto: Storyblocks.com

Articolul Meserii bănoase chiar și pe timp de criză! Care sunt industriile în care poți câștiga lunar mii de dolari? apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*