Meszar a recunoscut că a dorit să ceară sprijinul financiar al Guvernului maghiar pentru UTA, dar nu era sigur de feedbackul comunității arădene

După promovarea în Liga 1, în vara anului trecut, clubul UTA primea felicitările premierului maghiar. Viktor Orban susținea că a citit cu plăcere despre performanța „Bătrânei Doamne” în ziarul maghiar „Nemzeti Sport”, o felicita din inimă și-i dorea un parcurs la fel de bun și pe mai departe.

Pe baza acestei legături, lui Alexandru Meszar i-a trecut prin cap să-i ceară ajutor financiar șefului Guvernului din țara vecină, ale cărui investiții sunt deja vizibile la echipe precum Sepsi Sfântu Gheorghe sau Csikszereda Miercurea Ciuc. Până una alta, însă, conducătorul de facto al „roș-albilor” nu a acționat în niciun fel și a explicat și de ce la GSP Live. „M-am temut de feedbackul negativ al comunității. La cluburile, în orașele în care Guvernul Ungariei a investit, peste 85% din populație e maghiară, la Arad e invers. Dar, mă gândesc să apelez la Guvernul Maghiar pentru că este nevoie și vedem că se pot obține rezultate cu o finanțare suplimentară. Sunt exemple foarte bune din țară și nu numai. Există deja discuții inițiate în județul Bihor, există planul pentru academii în Satu Mare, deci sunt proiecte în derulare”, a spus Meszar în direct la emisiunea moderată de jurnalistul  Costin Ștucan.

Încă 150 de mii de euro de la FCSB pentru Man

Tot cu această ocazie, Alexandru Meszar a mai dezvăluit faptul că FCSB îi este datoare UTA-ei cu 150 de mii în contul transferului lui Dennis Man la Parma. Este vorba de diferența reprezentată de taxa de solidaritate pe care Gigi Becali susținea că trebuie să o achite direct clubul italian către arădeni, când, de fapt, nu e deloc așa. „Am cerut banii pe cale amiabilă, prin telefon. În primă fază, am fost refuzați. Mai așteptăm. Suma este foarte importantă pentru clubul nostru. Dacă nu o să o încasăm, vom apela la comisii”, a menționat părintele proiectului UTA la GSP Live.

0
0

Articolul Meszar a recunoscut că a dorit să ceară sprijinul financiar al Guvernului maghiar pentru UTA, dar nu era sigur de feedbackul comunității arădene apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*