Miculescu a debutat în Liga 1 cu Dinamo și vrea s-o bată în dublă manșă: „Nu sunt mai periculoși decât în tur, dar nici nu va fi un meci ușor”

David Miculescu a debutat în Liga 1 chiar contra celor de la Dinamo, în meciul tur disputat în Șoseaua Ștefan cel Mare. A fost o seară fericită pentru mijlocașul de 19 ani al UTA-ei, căci echipa sa câștigat cu 1-0, după reușita semnată de Ioan Hora, din penalty.

Acum, arădenii se pregătesc pentru vizita „câinilor roșii”, însă lotul dinamovist arată complet diferit față de cel care a cedat contra arădenilor la București. „Am debutat chiar împotriva lui Dinamo, am fost foarte fericit când Mister mi-a spus că voi intra, dar și când echipa a câștigat meciul. De la meci la meci prind mai multă încredere, mai multă experiență, sunt foarte bucuros că îmi pot ajuta echipa, chiar dacă nu am avut mari realizări. Sper ca mâine să câștigăm. Nu cred că echipa lui Dinamo de acum este mai periculoasă decât cea din tur, dar nu pot spune nici că va fi un meci ușor. Avem un moral bun, stăm bine și din punct de vedere fizic și cred că putem să luăm cele trei puncte. Ar fi puncte foarte bune, pentru că am urca în clasament și ne-am apropia de play-off, care este obiectivul nostru în vestiar. Mâine trebuie să începem bine, să eliminăm greșelile din primele minute. Părerea mea este că suntem favoriți, avem avantajul terenului. Gazonul nu este foarte bun, dar suntem obișnuiți cu el. Pentru ei este ceva nou și poate fi o piedică”, consideră Miculescu.

„Decarul” arădenilor a debutat la echipa mare a UTA-ei pe postul de mijlocaș central ofensiv, însă odată cu sosirea lui Laszlo Balint la Arad a fost reprofilat ca jucător de bandă. „M-am acomodat pe postul de mijlocaș dreapta, evoluez de un an și jumătate pe acest post. Oriunde are nevoie Mister de mine în teren, joc cât de bine pot și încerc să îmi ajut echipa, să fiu util”, a mai punctat juniorul „roș-albilor”.

Cu siguranță, David Miculescu (19 ani) este unul dintre cei mai bine cotați tineri fotbaliști ai UTA-ei, care – însă – se află încă în plin proces de afirmare în Liga 1. „Eu sper să îi calc pe urme, dar pentru asta trebuie să trag tare de mine, să muncesc în fiecare zi foarte mult. Orice fotbalist are șansa să ajungă cât mai sus, depinde doar de el dacă va reuși sau nu. Bănuiesc că Dennis va confirma în Serie A dacă i-a convenit transferul acolo. A fost și decizia lui, altfel nu ar fi plecat. Îi urez multă baftă și sper să aibă aceleași reușite pe care le-a avut și la FCSB”, a mai transmis tânărul utist.

Convocat regulat în reprezentativele României în anii trecuți, Miculescu își dorește să revină în tricoul echipei naționale: „Pentru orice jucător, naționala este foarte importantă, când am fost convocat m-am dus să reprezint țara noastră cât  puteam io de bine, să îi mulțumesc pe toți, mai ales pe cei de la club.”

Miculescu a evoluat în 11 partide în acest sezon de Liga 1, însă nu a simțit încă bucuria golului sau a pasei decisive.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0

Articolul Miculescu a debutat în Liga 1 cu Dinamo și vrea s-o bată în dublă manșă: „Nu sunt mai periculoși decât în tur, dar nici nu va fi un meci ușor” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*