Miculescu a prins gust după deblocarea în Liga I: „Dacă jucăm la fel, nu vom avea probleme indiferent pe cine întâlnim. Vrem trei puncte și cu Hermannstadt”

David Miculescu a înscris primul său gol în Liga 1 marți, iar reușita sa, alături de prestația excelentă în poartă a lui Dragoș Balauru, i-au adus trei puncte UTA-ei de pe terenul lui Dinamo.

Vineri, la Arad vine FC Hermannstadt, echipă cu care arădenii au remizat, 1-1, atât la Mediaș, cât și la Arad. „A fost un meci destul de bun făcut de noi cu Dinamo, de asta am luat și cele trei puncte. Am jucat ce ne-a cerut Mister și eu zic că toată echipa a jucat destul de bine. A fost cea mai fericită zi a mea din fotbal pentru că am marcat primul gol în Liga 1 și sper să continui tot așa. Am înscris anul trecut și împotriva Rapidului, dar atunci am avut ghinion și reușita mea nu a contat. Urmează un meci cu Hermannstadt, sperăm să luăm cele trei puncte din nou și să rămânem acolo sus în clasament. Jucăm împotriva unei echipe masive, ne-ar ajuta și un punct, dar nu ne gândim la asta, vrem victoria. Dacă noi ne facem treaba în fiecare zi la antrenamente și jucăm la fel, nu vom avea probleme, indiferent de  ce echipă întâlnim. Nu cred că ne vom relaxa, noi fiecare meci îl abordăm la fel, ca pe o finală, am făcut asta și înainte de play-out” a declarat Miculescu în preziua disputei cu sibienii.

Tânărul utist a început în centru meciul din capitală, dar golul l-a înscris de pe poziția de mijlocaș dreapta. „Nici nu știu ce să spun despre poziția preferată din teren. De când a venit Mister, acum doi ani, joc tot în dreapta, îmi fac treaba oriunde mă pune în teren. E decizia dânsului dacă îl voi înlocui pe Roger mâine în centru”, a mai afirmat „decarul” arădenilor, după ce Laszlo Balint a susținut că brazilianul Roger are dureri la genunchi și nu va putea evolua mâine.

David Miculescu a strâns 795 de minute în acest sezon de Liga 1, în 19 partide, dintre care 12 ca titular.

FOTO: gsp.ro

0
0

Articolul Miculescu a prins gust după deblocarea în Liga I: „Dacă jucăm la fel, nu vom avea probleme indiferent pe cine întâlnim. Vrem trei puncte și cu Hermannstadt” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*