Miculescu a recidivat într-o nouă deplasare câștigătoare a UTA-ei: „Fotbalul ne-a răsplătit pentru jocul curajos din final, vrem trei puncte și cu Iașiul”

Ce nu aduce sezonul regular aduce play-outul în cazul lui David Miculescu. La Giurgiu, în victoria UTA-ei cu 2-1 împotriva Astrei, „decarul” lui Laszlo Balint UTA-ei a reușit al doilea său gol în Liga I. Precedentul a venit în succesul arădenilor contra lui Dinamo, din etapa a doua a cursei către salvarea de la retrogradare, de atunci „Bătrâna Doamnă” bifând trei eșecuri la rând.

Dacă în Șoseaua Ștefan cel Mare, juniorul „roș-albilor” a înscris cu o lovitură de cap, acum a folosit piciorul să de bază, stângul, pentru a-l învinge pe Lazar. Jumătate din reușită a făcut-o și pasa ideală a brazilianului Roger. „Am văzut un spațiu liber în centru, mi-am părăsit zona și i-am cerut pasa lui Roger. El oricum mă văzuse deja și mi-a dat o minge perfectă pe care am trimis-o exact unde am vrut, la colțul lung. Îmi pare rău că nu am marcat și la pasa lui Antal în fața porții, am plecat puțin târziu, dar și fundașii Astrei au pus bine corpul în fața mea. Una peste alta, e bine că am reacționat la golul de 1-1 al Astrei, am crezut în noi până la final și am câștigat. Eu zic  că sunt trei puncte meritate, căci, una peste alta, am jucat mai bine și am avut mai multe ocazii de gol. Știm că poate unii consideră că ai noroc când câștigi în minutul 90, dar eu zic că fotbalul ne-a răsplătit pentru jocul curajos din final, cred că portarul lor a mai scos două-trei goluri ca și făcute”, a spus David Miculescu.

Cele 3 puncte o ajută enorm pe UTA în clasamentul play-outului, dar și oprește mini-criza din ultimele două săptămâni. „Am trecut prin niște momente grele și această victorie ne ajută foarte mult mai ales în clasament, de acum sperăm să câștigăm tot până la final. Noi tot aceiași am fost și când am pierdut, doar fiecare echipă trece prin momente mai grele, chiar și echipele mari. Dar, sper că ne-am revenit cu ocazia victoriei de azi și să câștigăm și meciul de acasă cu Poli Iași. La prima vedere, suntem favoriți la ce probleme au fost sau sunt la ei, însă suntem conștienți că va trebui să dăm totul pe teren și duminică. Nu s-au rezolvat chiar toate problemele după victoria de azi, mai sunt trei meciuri, trebuie să rămânem concentrați pe jocul nostru și pe acumularea de puncte”, a mai spus tânărul fotbalist al arădenilor.

Cea de-a doua reușită în Liga I vine pentru Miculescu la trei zile după ce acesta a schimbat prefixul. „Sunt fericit pentru gol, dar mai ales pentru victoria echipei. Pe plan personal, îmi pare puțin rău că se termină acest campionat, regret că nu am înscris și în sezonul regulat, poate îmi ajutam echipa să ajungem în play-out. Dar, mai bine mai târziu ca niciodată, acum e important să câștigăm și cu Iașiul și să pregătim și mai liniștiți ultimele două meciuri”, a încheiat fotbalistul care a făcut 20 de ani pe 2 mai.

0
0

Articolul Miculescu a recidivat într-o nouă deplasare câștigătoare a UTA-ei: „Fotbalul ne-a răsplătit pentru jocul curajos din final, vrem trei puncte și cu Iașiul” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*