Miculescu, cel mai periculos utist cu Farul: „O să vedeți că UTA va crește de la meci la meci”

David Miculescu a început sezonul în Liga 1 exact cum l-a încheiat pe precedentul. Mijlocașul de 20 de ani a fost cel mai  periculos fotbalist al UTA-ei, cu bara sa din primul minut de joc, dar și cu șutul în cros, din careu, din minutele de prelungire, parat de Tordai.

Tot mai încrezător în posibilitățile sale, „decarul” arădenilor a creat și alte faze periculoase plecând din banda stângă, acolo unde Laszlo Balint îl utilizează după plecarea lui Denis Rusu. „Echipa a arătat bine, mai ales că sunt foarte mulți jucători noi. Este primul meci și sper ca de la meci la meci să fie tot mai bine. Cel puțin până-și revine Isac, am rămas doar eu dinstre juniorii care au jucat anul trecut și sper să-mi fac treaba cât mai bine”, a precizat Miculescu.

Talentatul fotbalist al UTA-ei a înscris de două ori pe scena primului eșalon, dar nu pe noua arenă „Francisc Neuman”. Aici, în schimb, se află la a doua bară lovită după cea din minutele de prelungire ale confruntării cu Hermannstadt, din sezonul regular. „Dacă intra acel șut de la începutul meciului, eram foarte bucuroși, dar sper ca următorul să intre. În momentul de față, cum este doar primul meci împreună, sunt foarte mulțumit de noii colegi și o să vedeți că UTA va crește de la meci la meci”, mai transmite mijlocașul de bandă al arădenilor.

Laszlo Balint a terminat cu Miculescu în centru după înlocuirea olandezului Uddink, iar în stânga a intrat destul de bine un alt junior, Claudiu Negoescu.

FOTO: Claudia Carp

0
0

Articolul Miculescu, cel mai periculos utist cu Farul: „O să vedeți că UTA va crește de la meci la meci” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*