Miculescu – decisiv în victoria României Under 21 cu Buzăul, Vorobjovas a fost chemat acasă de la naționala Lituaniei!

Fiindcă naționala de tineret a Angliei nu s-a mai deplasat la București din pricina cazurilor de COVID din lot, România Under 21 a avut programat azi un joc de antrenament cu FC Buzău, formație din Liga 2. Meciul s-a disputat pe stadionul Dinamo, de la ora 12:00, iar elevii lui Florin Bratu s-au impus cu 2-1, după ce au fost conduși cu 1-0.

Chiar utistul David Miculescu a egalat reușita lui Alex Munteanu din minutul 26. Lansat de D. Albu, „decarul” UTA-ei a scăpat singur și l-a bătut pe Stoian cu un șut cu efect din interiorul careului. Și tot Miculescu a fost decisiv la golul de 2-1 a „tricolorilor” (min, 64), cu pasa peste toată apărarea adversă ce l-a pus în cursă pe Ianis Stoica, care lobat pe Stoian. Puștii lui Bratu vor juca marți seara, cu Georgia,

De menționat că celălalt internațional under al UTA-ei, Claudiu Negoescu, a luat loc în tribunele arenei „Francisc Neuman”, cu ocazia amicalului echipei sale cu sârbii de la Kolubara. Fotbbalistul de 18 ani s-a accidentat la genunchi și a fost lăsat să revină la echipa de club.

În schimb, pentru Modestas Vorobjovas a insistat clubul UTA să revină acasă de la echipa națională a Lituaniei. Sau cel puțin acestea sunt informațiile noastre și anume că Laszlo Balint vrea să-l aibă la dispoziție la antrenamente toată săptămâna viitoare, pentru a pregăti derby-ul cu Rapidul. Vorobjovas are șanse mari să fie titular, din moment ce Batha e suspendat.

FOTO: frf.ro

0
0

Articolul Miculescu – decisiv în victoria României Under 21 cu Buzăul, Vorobjovas a fost chemat acasă de la naționala Lituaniei! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*