Miculescu, omul în plus al UTA-ei în play-out: „Tot timpul am fost pe ei, era păcat să nu câștigăm astăzi!” Ce a spus juniorul despre cota pe care i-a pus-o MM Stoica?

David Miculescu a făcut un nou meci foarte bun în play-outul Ligii I. Juniorul utist a oferit centrarea de la care a pornit singurul gol al UTA-ei în victoria cu Gaz Metan, dar s-a implicat cu succes și în alte faze periculoase pentru arădeni.

În plus, s-a dăruit total și pe faza defensivă, iar în minutul 80 a rămas epuizat pe gazon, fiind imediat schimbat cu Tescan. „Am început jocul foarte bine, de fapt tot timpul am fost pe ei, era păcat să nu câștigăm astăzi. Sunt foarte bucuros pentru că acum suntem liniștiți în clasament, nici nu mai contează că, într-adevăr, putea trăi fără emoții finalul de meci. Personal, îmi pare rău că la acea ocazie nu am tras la poartă (n.a. Miculescu i-a trimis mingea lui Roger după ce a trecut de Larie și brazilianul a tras defectuos), dar așa am gândit pe moment. Sunt fericit că am câștigat astăzi, este meritul întregii echipe” a spus tânărul mijlocaș utist la finalul meciului cu Gazul.

După un sezon regulat cu puține realizări, Miculescu și-a intrat în formă în play-out, cu două goluri și alte evoluții remarcabile. „Pe plan personal îmi pare rău că se încheie campionatul pentru că eram într-o formă bună, dar pe plan colectiv nu îmi pare rău, deoarece ne-am salvat de la baraj”, mai spune fotbalistul de 20 de ani al arădenilor.

Suporterii arădeni i-au susținut pe jucătorii UTA-ei de după gardul stadionului, iar la final și-au aplaudat favoriții și au cântat alături de ei. „Cine e de mai mult timp aici cunoaște această senzație, nu ai cuvinte, de abia așteptăm să revină suporterii lângă noi. Cu stadionul plin, nu cred că mai pierdem vreun punct aici. Cu siguranță ar fi fost mult mai ușor astăzi cu suporteri în tribune, chiar și cu 500. La începutul meciului, când eu început să cânte, deja aveam pielea de găină, a fost o motivație în plus”, mai afirmă Miculescu.

Nu e prea interesat de „subiectul FCSB”: „Se aud mereu astfel de lucruri”

În ultimele zile în mediul online au apărut mai multe discuții despre un transfer al lui Miculescu. A atras atenția în special remarca lui Mihai Stoica într-o discuție pe Facebook cu fanii FCSB. ”Miculescu, născut în 2001, este unul dintre liderii generației sale, alături de Cristi Dumitru. Este un jucător interesant, cu un fizic interesant, gen Milinkovic-Savic. A avut probleme mari în Liga 1, dar acum joacă mai bine. Dacă am vrea să-l luăm, UTA ar cere 1 milion de euro”. Rugat să comenteze o posibilă mutare la FCSB, Miculescu a adăugat: „Nu știu nimic despre o eventuală plecare a mea, am văzut că se discută pe internet. Cât timp sunt la UTA, joc. Colegii mi-au spus despre declarația lui Mihai Stoica, Denis Rusu mi-a arătat. Se aud mereu astfel de lucruri, oricine mai aude discuții, vom vedea ce se va întâmpla. Dacă este la Steaua (n.r. FCSB), eu sunt de părere că Mihai Stoica are ochi. Nu știu ce să spun despre un eventual transfer acolo” .

Miculescu a marcat două goluri în 1136 de minute strânse în acest sezon de Liga 1.

0
0

Articolul Miculescu, omul în plus al UTA-ei în play-out: „Tot timpul am fost pe ei, era păcat să nu câștigăm astăzi!” Ce a spus juniorul despre cota pe care i-a pus-o MM Stoica? apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*