Miculescu putea fi eroul UTA-ei cu FCSB: „Nu am avut norocul să sară mingea la noi sau în poartă, ce să mai facem, să mergem la biserică?”

David Miculescu a avut cea mai importantă ocazie a UTA-ei în meciul pierdut cu FCSB (0-1). În minutul 90+1, Tomozei a centrat, juniorul utist a lovit mingea cu capul, dar aceasta a fost respinsă de portarul Vlad și bucureștenii au luat cele trei puncte. „Nu am apucat să văd reluarea fazei mele, nu am avut norocul să sară mingea la noi sau în poartă. Am vrut să dau gol, aș fi fost foarte bucuros, scoteam un punct, era bine”, a spus Miculescu la finalul partidei de aseară.

Tânărul mijlocaș a intrat pe teren în repriza secundă, când UTA era deja în 10 oameni. „Nu știu ce să zic despre tactica de la pauză, nu am fost la vestiar, dar cu un om în minus este foarte greu să mai faci ceva. Mister mi-a zis sa intru bine în joc, că are nevoie de noi, cei de pe bancă. Am fost foarte motivați și ne doream să luăm măcar un punct, dar nu a fost să fie”, a adăugat „decarul” arădenilor.

Seria fără victorie pe propriul teren a „roș-albilor” continuă, iar din sezonul regulat a mai rămas doar o partidă la Arad. „Nu avem neapărat un complex, tot staff-ul și jucătorii ne dorim să câștigăm din nou, mai ales că a trecut mult timp de când am reușit o victorie acasă. Ce să mai facem, să mergem la biserică, să ne rugăm sau ce să mai facem? Dar, va veni și acea victorie și apoi și altele, noi sperăm în play-out. Mergem în play-out foarte motivați, ne batem pentru fiecare punct. Jucăm doar o singură dată cu fiecare echipă, vor fi ca niște finale.”

La doar trei zile distanță de meciul cu liderul, UTA joacă pe terenul unei alte candidate la titlu, Universitatea Craiova. „Și Craiova se bate la titlu, depinde cum sunt jucătorii în ziua meciurilor. CFR nu a avut o zi foarte bună la Arad, nici FCSB nu au fost foarte buni 11 la 11. Încercăm să scoatem maxim din fiecare meci, mai ales că în deplasare am făcut cele mai multe puncte, sperăm la o victorie” a încheiat David. Miculesc, care a strâns 543 de minute în acest sezon de Liga 1, pe parcursul a 15 partide.

 

0
0

Articolul Miculescu putea fi eroul UTA-ei cu FCSB: „Nu am avut norocul să sară mingea la noi sau în poartă, ce să mai facem, să mergem la biserică?” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*