Miercuri și joi la Polivalentă, FCC Baschet UAV Arad joacă împotriva Brașovului cu medaliile de bronz pe masă

FCC Baschet UAV Arad a ajuns și în ultima săptămână a sezonului 2020-2021 în sportul cu mingea la coş. „Galben-albastrele” pregătite de sârbul Bogdan Bulj joacă în finala mică a campionatului cu CSU Olimpia Brașov, după sistemul „cel mai bun din trei  meciuri”. Avantajul terenului propriu este de partea arădencelor, ca urmare a clasării superioare după sezonul regulat.

Primele două meciuri sunt programate miercuri și joi, de la ora 18, în Polivalenta arădeană (accesul spectatorilor este interzis), iar dacă va fi nevoie, finala pentru bronz se mută într-un alt treilea episod, duminică, la Brașov. În sezonul regulat, Hadzovic şi colegele sale au învins Brașovul în ambele meciuri: în decembrie, chiar sub Tâmpa, 73-58 și în martie, la Cluj-Napoca, 74-45.

Așadar, sunt șanse mari ca finala mică a Ligii Naţionale să se încheie încă de joi, când arădencele şi-ar putea asigura medaliile de bronz ca și precedentele două sezoane. Vă reamintim că în semifinale, Aradul şi Braşovul au cedat clar, 0-3 la general, în disputele cu Satu Mare, respectiv Sepsi. Tot miercuri, la Sfântu Gheorghe, începe lupta pentru titlu, dintre campioana ultimilor ani şi favorita la trofeu şi în acest sezon, Sepsi SIC şi CSM Satu Mare, urmând să se joace după sistemul „trei din cinci”.

0
0

Articolul Miercuri și joi la Polivalentă, FCC Baschet UAV Arad joacă împotriva Brașovului cu medaliile de bronz pe masă apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*