Mihai Dobre, inainte de meciul cu Elvetia U21: „Sunt mult mai respectat in Anglia decat in Romania”

Echipa nationala de tineret a Romaniei va disputa pe 6 octombrie, meciul impotriva reprezentativei similare a Elvetiei, in cadrul preliminariilor Campionatului European din 2019.

La sosirea in tara, Mihai Dobre, jucatorul impreumutat de Bournemouth la Bury, a vorbit despre obiectivele reprezentativei U21, dar si despre situatia sa in Anglia, dezvaluind faptul ca acolo este mult mai respectat decat in Romania.

„Vin cu niste ganduri pozitive, sper sa castigam impotriva Elvetiei, pentru ca vrem sa ne mentinem prima pozitie in clasament.

Am avut meci ieri, am fost omul meciului. Am intrat doar 20 de minute. Am pierdut cu 3-0, dar am facut un meci foarte bun. Sunt mult mai respectat in Anglia decat in Romania.

Suntem o generatie foarte buna, cum a spus si domnul Isaila, noi putem fi urmatoarea Generatie de Aur. Noi speram la asta si speran sa ne calificam la EURO. Acum suntem in grafic si speram sa ne mentinem asa”, a declarat Dobre pentru Telekom Sport.

The post Mihai Dobre, inainte de meciul cu Elvetia U21: „Sunt mult mai respectat in Anglia decat in Romania” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*