Mihai Nesu: „Tot ce mi se intampla in fiecare zi ma face sa ma intorc de unde am plecat toti. Adica la Dumnezeu!”

Mihai Nesu a vorbit despre accidentarea care l-a adus in scaunul cu rotile si legatura pe care a stabilit-o cu Dumnezeu, dar nu a uitat nici ca fotbalul, desi este considerat ”un sport mai putin ortodox”, i-a oferit cei mai buni prieteni.

Mi-am dorit toata viata sa fiu fotbalist. A fost dorinta mea cea mai mare. Accidentarea m-a ajutat sa ma descopar pe mine, care eram cu adevarat, nu ce voiam eu sa par. Tot ce mi se intampla in fiecare zi ma face sa ma intorc de unde am plecat toti. Adica la Dumnezeu.

Parca nu te mai deranjeaza ca esti in scaun.Toti avem sanse egale: bolnav, sarac, bogat, sanatos. Cred ca Dumnezeu mi-a dat multe daruri pe care nu le-am luat in seama, eu m-am chitit pe fotbal. Celelalte le-am aruncat la gunoi. Aveam talent si la desen, la pictura, dar mai ales la modelaj. Eram singurul care aveam rabdare. Dar, din pacate, nu le-am dat importanta. Eram animalul din om pe teren si cand plecam acasa eram mielusel linistit. Voiam sa demonstrez tuturor ca, desi eram mic si firav, ma pot lupta cu oricine de la egal la egal.

Aveam o vointa extrema. Lumea a iubit-o, nu stiu cat de folositoare mi-a fost asta, dar lumea m-a iubit asa. Fotbalul e un sport vazut mai putin ortodox, dar mi-a oferit prietenii care imi erau cei mai credinciosi. si asa m-am dus si eu pe drumul asta, al credintei”, a declarat Mihai Nesu.

Sambata, 26 mai 2018, de la ora 17:00, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea se va desfasura gala ”Uniti pentru Mihai Nesu”. Gheorghe Hagi, Gica Popescu, Cosmin Contra, Adrian Mutu, George Ogararu, Mirel Radoi si Dries Mertens si-au anuntat deja prezenta.

The post Mihai Nesu: „Tot ce mi se intampla in fiecare zi ma face sa ma intorc de unde am plecat toti. Adica la Dumnezeu!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*