Mihai Silvăşan şi-a băgat jucătorii în şedinţă după eşecul drastic din Olanda: „E o perioadă grea pentru noi”

U-Banca Transilvania Cluj nu pare să traverseze cea mai bună formă.

Deşi au câştigat recent Cupa României, pauza venită din cauza meciurilor naţionalei pare că i-a scos din ritm pe elevii lui Mihai Silvăşan.

Clujenii au pierdut prima poziţie în Liga Naţională după înfrângerea de la Oradea, iar acum aproape orice şansă la calificarea în sferturile FIBA Europe Cup. Antrenorul Mihai Silvăşan a avut o şedinţă cu elevii săi imediat după meciul dezamăgitor de la Groningen, pentru U-BT urmând acum din nou o serie de jocuri din trei în trei zile.

„Cei de la Donar au câştigat fără să ne dea multe şanse. Au fost mult mai buni decât noi. Nu am avut concentrarea şi intensitatea corecte pe toată durata meciului, iar o echipă ca Donar ne-a pedepsit uşor. Am avut prea multe situaţii de unu la unu în care am fost depăşiţi, iar de-acolo şi-au creat multe aruncări uşoare. Este o perioadă grea pentru noi. Nu am fost în cea mai bună formă pentru acest meci nici fizic şi nici mental, am venit după nişte probleme, iar ăsta a fost rezultatul”, a spus Silvăşan, la finalul meciului de la Groningen.

U-BT va evolua pe teren propriu cu SCM Craiova, sâmbătă, de la ora 19:15, în Sala Polivalentă, iar apoi va primi vizita celor de la Groningen, în returul din FIBA Europe Cup care se va juca mai mult pentru statistică.

Donar ne-a arătat cum se joacă un astfel de meci. A arătat caracter, iar noi nu am trecut acest test şi trebuie să învăţăm din el”, Aleksandar Rasic, U-BT Cluj

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*