Mihai Teja: „Am fost temători în prima parte, dar e un punct muncit“

FC Voluntari a reușit să obțină o remiză la Arad la inaugurarea noului stadion „Francisc Neuman“. Trupa lui Mihai Teja a obținut astfel patru puncte din primele două etape în ciuda faptului că lotul echipei din Ilfov s-a modificat drastic în acest nou sezon.

„Prima parte a fost clar a UTA-ei, au fost mai agresivi, noi am intrat puțin temători dar nu trebuia asta, le-am spus jucătorilorcă nu avem nimic de pierdut, noi ne-am făcut treaba până acum. O primă parte dominată de ei, a doua a fost a noastră, ultimele 30 de minute puteam să marcăm, dacă finalizam mai repede cu siguranță plecam cu trei puncte. Cred că este un punct bun pentru noi, avem patru puncte din două etape, nu avem un lot cu care să aducem un plus pe final, dar îi felicit pe băieți pentru atitudine, pentru cum s-au luptat pentru fiecare metru de teren“, a declarat antrenorul celor de la Voluntari.

Intrările pe teren ]n a doua repriz[ ale lui Ilie și Mailat au schimbat soarta disputei, cei doi tineri jucători fiind la baza majorității acțiunilor ofensive ale oaspeților: „Ilie și Mailat au calitate, sunt iuți, știam că au valoare, dar Mailat nu e pregătit fizic, mi-a spus acum la final că s-a sufocat, intensitatea meciului e bună în prima liugă, el nu a mai jucat de mult. Ilie are multă calitate, mă bnucur că au intrat bine, au schimbat viteza de joc, am fost aproape să luăm cele trei puncte pe final. E greu la 19 ani să vii să joci la acest ritm, am dat peste o echipă bună, solidă, omogenă și cu calitate la jucătorii noi veniți. UTA vroia cele trei puncte, era clar că prima parte vor împinge jocul mult, dar noi am fost mai buni în această seară cred și e un punct câștigat“, a mai punctat Teja pentru DigiSport.

0
0

Articolul Mihai Teja: „Am fost temători în prima parte, dar e un punct muncit“ apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*