Millenium doboară din faze fixe până la pauză Șoimii promovați: Giarmata – Lipova 2-1

CS Millenium Giarmata, talonată îndeaproape la un singur punct de antepenultima respectiv penultima clasată, s-a desprins din faze fixe până la pauza meciului jucat astăzi de la ora 15 pe arena ”Nicu Moraru” în etapa a opta din Seria a IV-a în Liga 3, asigurându-și al doilea triumf în noua campanie, 2-1 (2-0) cu nou-promovata CS Șoimii Lipova, prin care a sărit în ierarhie peste oponentele de mâine de la Cermei, CS Gloria Lunca Teuz și Centrul Național de Pregătire, dar s-a și apropiat la un singur punct de învinsa de pe Mureș.

Timișenii din Giarmata n-au reușit în aparițiile acasă din actualul sezon să scape fără două goluri primite, 2-2 la debut cu cei din Cermei, 0-2 cu CS Național Sebiș, 3-2 în precedenta victorie cu CNS Cetate Deva și 2-2 săptămâna trecută cu ACSO Filiași, dar astăzi au schimbat registrul, desprinzându-se la 2-0 până la pauză și semnând întâiul succes în dauna unor vizitatori arădeni.

Periclitată ca mai de fiecare dată în ultimele ediții în treimea igrasioasă a clasamentului, cu mențiunea că doar codașa CS Nuova Mama Mia a încasat mai multe goluri decât cele 17 ale ocupantei poziției a 12-a, CS Millenium a găsit totuși ac de cojocul nou-promovatei din Lipova, plasată la mijlocul ierarhiei în condițiile în care doar 5 echipe din C4 primiseră mai puține goluri decât CS Șoimii în prima jumătate a turului.

După ce pierdea în deplasările în județul Arad, cu 3-0 la Cermei și 1-0 la Sebiș, remizând în schimb 1-1 la prima ieșire într-un altul, la Deva, Șoimii a suferit și prima înfrângere de la promovare într-un alt județ, avansul de puncte în fața celor de la CS Millenium reducându-se astfel la minim.

Elevii lui Răzvan Leucă au deschis scorul încă din primul sfert de oră, în minutul 11, în urma unui corner, centrarea lui Cherecheş fiind reluată cu capul de Mircea Stupu: 1-0.

Nu mult mai apoi, în minutul 19, Cherecheș a expediat și un şut de la 25 metri, din lateral dreapta, mingea întâlnind transversala. Dar golul de 2-0 a venit totuși în prelungirile reprizei I, în minutul 45+2, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, executată tare de același Cherecheş și respinsă de portar, însă în raza de acțiune a lui Radu Domşa, care, pe fază, a înscris din 3 metri.

Mitanul secund a fost dominat teritorial de gazde, care puteau majora scorul în minutul 66 prin Ghighilicea, dar şutul acestuia din 8 metri a fost deturnat dinspre vinclu de portarul Iliescu, în corner.

Timișenii au apelat după mijlocul reprizei secunde la mai multe schimbări, ieșind Ştefănescu şi intrând Bungău în minutul 70, iar în final Anagor fiind înlocuit cu Copoeru în minutul 89 şi Stoica cu Rus în prelungiri, în cursul cărora, după alte două minute, în cel de-al patrulea și contrar cursului jocului, oaspeţii au reuşit golul de onoare prin Vasinc: 2-1. Era totuși prea târziu…

CS Millenium: 22. Robert Miklos – 2. Sinişa Sporin, 6. Darius Buzdugan, 5. Alexandru Cherecheş, 4. Mircea Stupu – 8. Radu Domşa, 10. Dorin Codrea, 7. Sebastian Stoica, 11. Claudiu Ghighilicea, 19. Ovidiu Ştefănescu, 9. Iseany Anagor.

Antrenor: Răzvan Leucă.

Rezerve: 20. Adrian Bungău, 18. Alin Pricop, 13. Andrei Brănişteanu, 3. Andrei Rus, 21. Laurenţiu Copoeru, 14. Ştefan Viţ.

CS Şoimii Lipova: 12. Ioan Iliescu – 20. Robert Kocsis, 94. Marcel Boicu, 5. Ioan Pascu, 17. Raul Stoin, 81. Mădălin Lăcustă, 3. Tiberiu Bier, 10. Sergiu Popa, 11. Vlad Filimon, 18. Andrei Vasinc, 99. Kevin Trabalka.

Antrenor: Flavius Sabău.

Rezerve la start: 24. Cătălin Bujor, 86. Traian Ţurai, 6. Ali Kelvin, 7. Ovidiu Mandache, 16. Bruno Vasiu, 83. Adrian Piţ, 27. Petrişor Jichici.

Arbitri: Vasile Rodină (Alba-Iulia) – Alexandru Ilie şi Ioan Humiţa (Caraş – Severin). Observatori: Teodor Biriş şi Cosmin Danciu.

CS Millenium Giarmata va juca în etapa a noua la CS U Craiova SA 2 iar apoi acasă cu cei din Ghiroda. Rezultatele zilei în C4 în etapa a 8-a, programul celei de-a noua și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice.

 

The post Millenium doboară din faze fixe până la pauză Șoimii promovați: Giarmata – Lipova 2-1 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*