Milos Raonic, de nerecunoscut in fata unui australian de doar 18 ani, la Brisbane! VIDEO

Pustiul de 18 ani, Alex De Minaur (208 ATP), s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Brisbane, dupa ce a trecut cu 6-4, 6-4 de Milos Raonic si se anunta noua senzatie a tenisului mondial masculin.

Detinator al unui wild card, tanarul jucator australian face turneul vietii. Dupa ce in primul tur a trecut in minimum de seturi de un jucator extrem de solid, Steve Johnson, De Minaur a infirmat orice calcul al hartiei si l-a invins pe Milos Raonic. Capul de serie numarul 4 a reusit un singur break si a trebuit dupa o ora si 36 de minute sa se recunoasca invins in fata unui pusti foarte talentat, care impresioneaza prin tenacitatea si deplasarea sa.

De Minaur a obtinut astfel victoria carierei, in aplauzele lui Lleyton Hewitt, fostul mare campion de la Antipozi. Acesta s-a exteriorizat pe final, traind fiecare punct la intensitate maxima.

Mai mult ca sigur ca tanarul a facut destul pentru a obtine un wild card si pentru Australian Open, unde are deja o victorie. in 2017, a primit de asemenea o invitatie si a reusit sa treaca de primul tur, desi avea doar 17 ani.

Parcurusl luii De Minaur la Brisbane ar putea sa continue, in conditiile in care in urmatorul tur are de infruntat un adversar fara experienta: Michael Mmoh, un tanar de 19 ani american, dar si el foarte talentat.

The post Milos Raonic, de nerecunoscut in fata unui australian de doar 18 ani, la Brisbane! VIDEO appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*