Miniştrii vor face conferinţe de presă săptămânal

“Românii şi votanţii PSD trebuie să afle de la miniştrii noului Cabinet despre activitatea lor şi, în acest sens, aceştia vor comunica săptămânal ceea ce fac”, a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, citat de Agerpres. Potrivit acestuia, strategia de comunicare a guvernului, actualizată în cadrul reuniunii PSD-ALDE de la Palatul Parlamentului, există mai de mult, dar nu era utilizată la întreaga ei capacitate.
„Miniştrii, săptămânal, vor face conferinţe de presă, vor anunţa ce au realizat. Strategia asta exista dinainte, nu prea a fost ea utilizată foarte des, adică la întreaga ei capacitate. Dar este foarte important ca miniştrii să explice românilor şi celor care ne-au votat ceea ce fac acolo, şi primul ministru este foarte ferm în această chestiune. Comunicarea trebuie să fie permanentă, transparentă, totală. Suntem deschişi la orice fel de critici. Sperăm ca acest Cabinet să nu dezamăgească şi să recupereze şi acei 5% neefectuaţi din programul de guvernare de anul trecut”, a afirmat Ştefănescu. Întrebat dacă şi-a mai schimbat părerea despre ministrul desemnat al Educaţiei, Ştefănescu a spus că Valentin Popa este cel care trebuie să demonstreze că este un om bine pregătit.
„Domnul ministru al Educaţiei trebuie să iasă public, să ţină un discurs, să dea răspunsuri la întrebări şi să demonstreze că este bun şi că această imagine este doar provizorie. El de fapt este un om foarte bine pregătit. Vedeţi că-l susţin şi rectori din ţară, mă rog, mergem pe linia dreaptă acum”, a spus secretarul general adjunct al PSD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*