(Mini)surpriză pe fond de lipsă de prospețime: Progresul Pecica – Frontiera Curtici 0-3

Nocturna arenei din Semlac s-a aprins pentru o surpriză în amicalele iernii în fotbalul arădean. Chiar dacă are destui fotbaliști cu experiență, care ar putea juca oricând în eșalonul terț, Frontiera Curtici era slab cotată pentru succes cu 3-0 în fața celor de la Progresul Pecica, ocupanta locului 4 în seria a IV-a a Ligii a 3-a.

Și, totuși, s-a întâmplat după reușitele lui Avrămuțiu (șut de la 25 de metri care a și bătut în fața lui Gârlea înainte de a intra în plasă) și Fl. Brândușe („cap” la centrarea lui Gavriș și acțiune personală începută la 40 de metri de poarta adversă.

Chiar dacă și-au mai recuperat din absențe, pecicanii plătesc tribut oboselii acumulate în ultima lună de zile. „Antrenorii au mai <<încărcat>> și în această săptămână, de exemplu aseară a fost un antrenament fizic foarte intens și nu am fost deloc proaspeți. Rezervele au intrat și ele greu în joc, toți sunt încărcați fizic”, consideră Cristi Pilan, directorul sportiv al Progresului.

Viceliderul Ligii a IV-a și-a aflat chiar astăzi posibilul adversar de la barajul de promovare, însă e clar că în play-off se pot întâmpla multe. „O mișcare bună, în fața unui adversar puternic pe un teren bun, le mulțumim de invitație. A fost paote mai proaspeți decât ei, deși venim și noi după o săptămână foarte grea. Tragerea la sorți pentru barajul de promovare în Liga 3-a este bună pentru Arad, am evitat Timiș și Bihor, acum rămâne de văzut care dintre arădene va ajunge să joace cu campioana din Caraș”, a punctat și Radu Anca, tehnicianul Frontierei.

Formații:

Pecica: Gârlea – Ilan, Gabor, Țugulescu, Aldan – Dancă, Arsene, Tamas, Bozian – Capătă, Szekely. Au mai intrat: Iosub – S. Popa, Iuga, Mateucă, Wild, Puie, Deliman, Graure, Răchită, Bănățan, Moraru.

Curtici: Mucha – Al. Don,  N. Varga, Gligor, Morar – Gurban, Avrămuțiu, Vereș – Huțanu, Al. Mihai, Apostol. Au mai jucat: Leva – Ursoi, Crișan, Brândușe, Cornean, Dochița, Hanc.

***

În alte două teste ce au implicat formații din Liga 4-a:

Victoria Felnac – CS Ineu  3-3

Drîglă, Edu, A. Ponta / S. Balaci 2, Zamă

UTA U17 – Unirea Sântana  0-3

Băd, R. Popa, Parlapan

0
0

Articolul (Mini)surpriză pe fond de lipsă de prospețime: Progresul Pecica – Frontiera Curtici 0-3 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*