Minori din Câmpina, duşi cu Salvarea la spital după ce au băut alcool !

F. T.

Duminică seara, cinci minori, cu vârstele cuprinse între 9 și 14 ani, au fost preluați de către Ambulanță și transportați la Spitalul din Câmpina, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice – se pare vin – chiar în preajma unui local !
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu, starea euforică a celor cinci minori a fost sesizată de către un agent de pază al unui local din Câmpina, iar oamenii legii au anunțat Salvarea.
Directorul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova, doctor Daniel Nicolae, ne-a confirmat faptul că duminică seara, în jurul orei 22, 30, cinci minori au fost preluați de către Salvare și transportați la Spitalul din Câmpina, însă numai trei dintre ei au necesitat investigații suplimentare.
Pe ”fir”, ca urmare a sesizării făcute de către poliția prahoveană, a intrat și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Prahova, cazul fiind cercetat de către reprezentanții acestei instituții împreună cu oamenii legii.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*