Mioveni și UTA deschid etapa a treia a play-offului Ligii a 2-a luni, 20 iulie, celelalte două partide se dispută o zi mai târziu

Televiziunile și Federația Română de Fotbal s-au pus de acord asupra programului etapei a treia a play-offului ligii secunde la fotbal. Acesta nu se va desfășura în weekend, ci în primele zile  lucrătoare ale săptămânii 20-27 iulie.

Chiar UTA deschide runda cu prima deplasare a play-offului, pe terenul celor de la CS Mioveni. Partida a fost programată luni, 20 iulie, de la ora 17,30, deși, inițial, s-a încercat mutarea sa în nocturnă. Dar, de la ora 20, urmează Poli Iași – Viitorul, din play-outul Ligii 1, așa că argeșenii și arădenii vor juca, cel mai probabil, la peste 30 de grade Celsius.

Etapa e completată marți, 21 iulie, cu Rapid – FC Argeș, de la ora 18,30 și Turris Turnu Măgurele Petrolul, de la ora 21.

Până atunci, însă, UTA e chemată să-și ia revanșa după eșecul intern cu echipa lui Erik Lincar în restanța cu Petrolul Ploiești. Aceasta a fost programată miercuri, 15 iulie, de la ora 18,30, pe arena „Motorul” din orașul nostru.

Vă reamintim că în runda secundă a play-offului ligii secundă mai urmează meciurile: Petrolul – Rapid (sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20,15) și FC Argeș – CS Mioveni (marți, 14 iulie, de la ora 20).

0
0

Articolul Mioveni și UTA deschid etapa a treia a play-offului Ligii a 2-a luni, 20 iulie, celelalte două partide se dispută o zi mai târziu apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*