Mircea Lucescu: „Contra trebuie sa profite de experienta jucatorilor. Romania are calitate in jocul de pase si trebuie sa-l exploateze la maximum!”

Mircea Lucescu a pierdit cu 2-0 amicalul cu Romania, de la Cluj-Napoca, iar selectionerul turcilor a explicat motivele pentru care nationala pe care o conduce nu se explima asa cum isi doreste. „Il Luce” a laudat echipa Romaniei si chiar i-a oferit cateva sfaturi extrem de importante selectionerului Cosmin Contra.

M-am simtit bine. Participarea publicului la un meci amical, atmosfera deosebita au impins echipa la un joc un bun si cred ca au avut si suporterii un merit pentru aceasta victorie.

Scopul meu a fost sa vad niste jucatori noi, desi lotul nu s-a ridicat la mai mult de 21 de jucatori. Asta este, noi suferim la acest aspect, ducem lipsa de jucatori … Era normal sa nu avem o relatie de joc, era normal sa nu aratam cine stie ce. Cu toate astea, cred ca daca nu greseam la primul gol terminam prima repriza fara gol marcat. Si in a doua repriza am gresit si am fost taxati. Noi puteam sa marcam pe final un gol, deci rezultatul este just.

L-am felicitat pe Contra. Este o echipa a Romaniei cu experienta si i-am recomandatat sa profite de asta. Sa profite si de urmatorul amical, pentru ca si Olanda este intr-o reconstructie si victoriile astea, chiar daca sunt in amicale, dau incredre jucatorilor.

Le spuneam si jucatorilor turci, Romania are o calitate foarte buna a paselor, iar asta trebuie exploatat la maximum.”, a declarat Mircea Lucescu in conferinta de presa.

The post Mircea Lucescu: „Contra trebuie sa profite de experienta jucatorilor. Romania are calitate in jocul de pase si trebuie sa-l exploateze la maximum!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*