Mircea Rednic, despre un oficial dinamovist: „Cand eram eu, il vorbea pe la spate pe Bratu! Acum ii «da limbute»”

Mircea Rednic, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre decizia lui Ionut Negoita de a-l aduce pe Florin Bratu pe postul de tehnician al primei echipe.

Ma bucur pentru Florin. Ma surprinde ca a acceptat sa vina la Dinamo. Vad ca unul care-l contesta cel mai tare pe Bratu cand eram eu, acum ii «da limbute» si zice ca o sa aiba succes cu tinerii. Unul cu R…Raduta (n.r. Gabi Raduta, seful Centrului de Copii si Juniori de la clubul alb-rosu). Cand eram eu, il vorbea pe la spate. Sper ca Bratu sa aiba succes„, a spus Mircea Rednic la TV Digi Sport.

„Puriul”, 55 de ani, a vorbit si despre motivele pentru care nu a continuat la Dinamo dupa sezonul 2015-2016 si cum au decurs negocierile cu Ionut Negoita.

La finalul sezonului, Negoita mi-a propus 10.000 de euro. Eu i-am cerut 12.000 si 10% din transferuri. E procent, nu comision. Luam banii dupa ce se facea transferul. Eu am adus multi jucatori, pe salarii mici, care au fost vânduti pe bani multi.

El n-a acceptat oferta. A preferat sa aiba alti antrenori, Andone si Contra, si abia s-a calificat in play-off. Cu mine, am terminat sezonul regulat pe locul 2, cu un lot format cu greu, de mine„, a spus Mircea Rednic.

The post Mircea Rednic, despre un oficial dinamovist: „Cand eram eu, il vorbea pe la spate pe Bratu! Acum ii «da limbute»” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*