Mircea Sandu: „Burleanu si ai lui s-au speriat si acum arunca cu vrajeli, ca sa dea in Lupescu. Ia comisioane mai mari decat luam eu!”

Razvan Burleanu l-a acuzat pe Mircea Sandu ca lua comisioane mari pe vremea cand era presedintele FRF, prin faptul ca era actionar la anumite firme care primeau contracte cu Federatia. Sandu n-a stat mult pe ganduri si i-a dat replica actualului sef de la Casa Fotbalului.

De-a lungul vremii s-a scris ca eram actionar la Visit, la Carpatin. Era dreptul meu constitutional si de cetatean sa fiu actionar la cate societati voiam. Federatia nu e societate de stat, nu lucreaza cu bani publici, putea sa faca contracte cu oricine. Nu am incalcat nicio lege! Daca cineva poate sa demonstreze contrariu, eu voi raspunde in fata legii. Da, multi bani am castigat de la FRF prin Visit sau prin Carpatin. La Carpatin, daca ma gandesc la dividente, cred ca am adus bani de acasa. Iar de dincolo, de la Visit, cred ca am castigat bani de cateva seminte! Lupescu nu stia la ce firme sunt eu actionar. Ce, se ducea la Registrul Comertului sa ma verifice el pe mine? Burleanu si ai lui s-au speriat, au intrat in panica si arunca cu vrajeli d-astea, ca sa dea in Lupescu„, a spus Sandu pentru Gsp.ro.

Sandu a continuat, acuzand actuala conducere a FRF de combinatii si diverse ilegalitati, printre ele enumerand si contractul incheiat de respectivul for cu fostul selectioner, Christoph Daum.

Intrebati-i pe ei, pe cei de acum, cu ce agentie de turism lucreaza, cum e cu firma aia din Cluj, Cristialin, prin care fac toate combinatiile. Sa va arate si ei licitatiile! Nu sunt obligati sa faca licitatii, cum nici eu nu eram, dar ei se bat cu pumnul in piept ca le fac. Cum de Bogdan Popescu, de la marketing, ia comisioane de 15 la suta pentru toate contractele care se fac la Federatie? si eu dadeam comision angajatilor care aduceau contracte, dar numai 3 la suta. si, oricum, au fost foarte putine. Dar la ei, cum e cu contractul cu IRES, de 250.000 de euro, pe care nimeni nu l-a vazut? Cum e cu contractul cu Daum, care a fost aprobat prin votul lui Brasoveanu, desi avea o condamnare si nu mai putea face parte din Comitetul executiv si deci nu mai putea vota? Cum e cu ticketingul? Cum e cu fundatiile de la Mogosoaia si de la Buftea?„, a incheiat Sandu.

The post Mircea Sandu: „Burleanu si ai lui s-au speriat si acum arunca cu vrajeli, ca sa dea in Lupescu. Ia comisioane mai mari decat luam eu!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*