Mircea Sandu: „Numirea lui Contra si-o asuma «Cocosila». … de atunci era un pic cam pervers!”

Prezent in emisiunea „Stop pe piept”, de la National FM, Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, a acuzat actuala conducere a Federatiei Romane de Fotbal.

Numirea lui Contra nu si-au asumat-o sefii Federatiei, ci Stoichita, «Cocosila», asa cum ii ziceam noi lui, cand eram jucatori. De atunci era un pic cam pervers. Cei care sunt acum la Federaatie au cret dezastru cu Daumii, Kovacsii sau Kovesii lor, cum i-o chema… in locul lui Mutu nu m-as injosi sa fiu subalternul lui neica nimeni.

Eu as recomanda viitorului presedinte al Federatiei sa-i faca selectionerului un contract pe 4 ani„, a spus Mircea Sandu la emisiunea „Stop pe piept”, de la National FM.

Tot Gino va fi presedinte la Liga. Acest Dragoi, de care n-am auzit, o sa ia cel mult doua voturi. Ce treaba are el cu fotbalul? Daca a fost city manager, sa aiba grija de orasul lui si sa lase fotbalul. Cade poarta de la intrare in Timisoara si omoara oameni, iar el se ocupa de fotbal.

Sistemul cu play-off e bun, dar nu ar trebui sa se injumatateasca punctele, pentru ca sunt castigate pe teren. Dar probabil ca se injumatatesc pentru ca si valoric se joaca cam la jumatate din ce se juca acum vreo 15 ani„, a mai spus Mircea Sandu.

The post Mircea Sandu: „Numirea lui Contra si-o asuma «Cocosila». … de atunci era un pic cam pervers!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*