Mirel Radoi a facut anuntul privind preluarea echipei Juventus Bucuresti: „Trebuie neaparat sa schimbam numele si avem mai multe variante”

Mirel Radoi a fost prezent in tribuna la meciul dintre Juventus Bucuresti si Gaz Metan Medias, incheiat la egalitate, scor 1-1, in cadrul etapei a 12-a a Ligii I. Fostul stelist a recunoscut ca se afla in discutii avansate cu patronul Ilie Ciuclea si ca este foarte aproape de preluarea clubului bucurestean caruia doreste sa ii schimbe denumirea.

„Suntem in discutii avansate si sper ca in aceasta saptamana sa se rezolve totul. Au aparut cateva aspecte neadevarate in presa, ca si cum domnul Ciuclea nu ne-ar fi pus niste acte la dispozitie. Nu exista nicio problema si nicio intarziere.

Avem mai multi jucatori in vedere si niciunul nu este roman. Toti sunt straini si daca saptamana aceasta se finalizeaza tratativele, o sa vedeti si jucatorii.

Din punctul nostru de vedere nu exista nicio problema si el este prima optiune (n.r. Daniel Oprita). El cunoaste lotul, pozitiile jucatorilor. Nu vreau sa mai pierdem cateva etape cu un alt antrenor. Oprita e deci prima optiune, daca nu isi gaseste o alta echipa.

Suntem trei persoane care vom incerca sa salvam clubul de la retrogradare. Va fi foarte greu, dupa ce am vazut si astazi. A fost un meci modest […]

In acest moment, nici daca ne-am dori n-am putea sa schimbam denumirea (n.r. clubului). Acest lucru va fi posibil doar intre 1 si 30 iunie 2018. Trebuie neaparat sa schimbam numele si avem mai multe variante, dar nu facem niciun anunt pana nu ajungem la o concluzie”, a declarat Mirel Radoi, potrivit Telekom Sport.

The post Mirel Radoi a facut anuntul privind preluarea echipei Juventus Bucuresti: „Trebuie neaparat sa schimbam numele si avem mai multe variante” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*