Mirel Radoi are sufletul impacat, dupa experienta traita la FCSB: „Nu am avut rezultatele pe care mi le-am dorit, dar ma bucur ca…”

Mirel Radoi a incercat sa impuna la FCSB mentalitatea pe care o avea ca jucator, pe vremea cand era capitanul Stelei, dar acest lucru nu s-a vazut si in rezultatele echipei.

Regretul fostului stelist este ca nu a putut face mai mult, dar are sufletul impacat dupa reactia pozitiva a jucatorilor. Radoi a dezvaluit ca fotbalistii pe care i-a avut in subordine i-au transmis ca au invatat lucruri noi de la el, iar acest fapt l-a bucurat enorm.

„Am venit cu foarte mult entuziasm. Daca ma intreba cineva daca Steaua va fi campioana, nici nu imi puneam problema asta. Le-as fi spus ca o sa terminam campionatul cu 10 puncte in fata celorlalte echipe. Este adevarat ca nu am avut rezultatele pe care mi le-am dorit, dar ma bucur ca au fost jucatori care mi-au spus, dupa ce am plecat, ca au invatat cu mine lucruri pe care nu le-au invatat cu alti antrenori”, a declarat Radoi, potrivit gsp.ro.

The post Mirel Radoi are sufletul impacat, dupa experienta traita la FCSB: „Nu am avut rezultatele pe care mi le-am dorit, dar ma bucur ca…” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*