Miriuţă a făcut show după egalul cu CFR: „Ţucudean stă bine pe salteaua aia îngustă. Camora are 10 inimi”. Mesajul pentru suporterii clujeni

CFR Cluj şi Hermannstadt au terminat la egalitate, 1-1, primul meci al anului 2019, iar ardelenii au ratat şansa de a se distanţa la opt puncte de FCSB.

Clujenii au fost încurcaţi chiar de către fostul lor antrenor, Vasile Miriuţă, un personaj extrem de iubit în Gruia atât de jucători, cât şi de suporteri.

De alfel, tehnicianul sibienilor a fost foarte bine dispus la conferinţa de presă de la finalul partidei din Gruia, acolo unde a făcut spectacol.

A fost un egal cât o victorie pentru noi, mai ales că ştiam ce ne aşteaptă. Am făcut egal cu cea mai bună echipă, pentru că CFR va câştiga campionatul, iar acum trebuie să oprim în prima benzinărie să le dau o ladă de bere la băieţi. Când vii şi laşi echipa pe locul doi, fără şase luni salariu, iar a doua oară vii în insolvenţă cu minus şase şi am terminat pe 4 sau pe 5, înseamnă că ţi-ai făcut treaba la club şi oamenii te apreciază. Am văzut şi astăzi, lumea te aplaudă când îţi faci treaba, chiar dacă erau supăraţi că echipa lor nu a câştigat. Am mulţi prieteni la Cluj şi nu se ştie ce se poate întâmpla peste doi, trei ani. Nu cred că Ţucudean se va duce la arabi sau în China pentru stă pe bine pe-acasă, pe salteaua aia îngustă. E un băiat minunat, iar la pauză chiar l-am îmbrăţişat şi i-am spus că era golul campionatului dacă marca atunci din foarfecă. Pe Camora îl iubesc, pe Deac, pe Omrani. I-am spus la Camora că mai joacă trei ani şi apoi îl iau în staff-ul meu. Îl fac antrenor secund, apoi va fi principal. M-a ajutat enorm cât am fost la Cluj, şi el, dar şi Cipri Deac, doi lideri. Camora zici că are 10 inimi, cum aleargă, cum joacă. Ar putea juca şi acum în Germania lejer”, au fost câteva dintre declaraţiile lui Miriuţă, după egalul cu CFR.

„S-au apărat foarte bine, au un antrenor foarte bun. Am fost foarte fericit să îl văd pe Vasile Miriuță, a fost primul meu antrenor aici, îl iubesc”, i-a întors „serviciul” Omrani, de partea cealaltă.

Pentru CFR Cluj urmează acum derby-ul de la Craiova, programat duminică, de la ora 21:00.

Echipa a muncit mult, și-a creat ocazii, iar rezultatul este nedrept. Sunt mulțumit de cum am arătat, nu am ce să le reproșez băieților“, Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*