Miriuta le ia apararea „petrecaretilor”?! „S-au uitat la meciul dintre Leipzig si Bayern si s-au bucurat mai tare la goluri!”. Meciul s-a terminat putin dupa miezul noptii, iar reclaclamatia a fost facuta la ora 5:00!

Inaintea meciului cu Aerostar Bacau, in 16-imile Cupei Romaniei, scor 0-1, Steliano Filip si alti doi colegi de echipa s-ar fi imbatat in camera de hotel in care erau cazati de club, iar un client vecin de etaj a sunat la politie din cauza zgomotului pe care cei trei il faceau. (detalii AICI).

Vasile Miriuta a cercetat si el cazul, avand cativa prieteni prin Bacau, iar din cele aflate se pare ca n-a fost vorba despre vreun asemenea caz, ci doar de o bucurie exagerata a jucatorilor la meciul dintre Leipzig și Bayern Munchen.

Am dat cateva telefoane pe la niste prieteni, apoi am sunat la politie si la hotel ca sa aflu exact ce s-a intamplat. Jucatorii s-au uitat intr-o camera la Leipzig-Bayern Munchen si unii au fost cu Leipzig, altii cu Bayern.

S-au bucurat mai tare la goluri si un vecin le-a spus sa nu mai faca asa galagie. Nu a consumat nimeni bauturi alcoolice. Sunt zvonuri care nu fac bine echipei, mai ales ca am inceput sa mergem din ce in ce mai bine. Suntem atacati din toate partile” a spus Vasile Miriuta conform PRO TV.

Curios este faptul ca meciul Leipzig-Bayern s-a terminat pana in ora 00:30, in timp ce „petrecaretii” ar fi fost reclamati ca fac galagie la ora 5 dimineata, scrie gsp.ro!

The post Miriuta le ia apararea „petrecaretilor”?! „S-au uitat la meciul dintre Leipzig si Bayern si s-au bucurat mai tare la goluri!”. Meciul s-a terminat putin dupa miezul noptii, iar reclaclamatia a fost facuta la ora 5:00! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*