Miriuță se revoltă: ”Am fost sabotat din interior! Sunt trei oameni la Dinamo cărora pot să le strâng mâna”

Vasile Miriuță continuă să facă valuri și la o lună de zile după ce a fost demis din funcția de antrenor al lui Dinamo. Alexandru David, președintele clubului, este principala țintă a tehnicianului de 49 de ani.

„Eu cunosc președinți adevărați de fotbal în Liga I, cum ar fi domnul Iuliu Mureșan. Nu spun mai multe. Am avut foarte puține legături cu domnul Alexandru David. Aveam linie directă la Ionuț Negoiță. Doar la o ședință am fost împreună. Atunci s-au hotărât jucătorii care pleacă în iarnă. Toți am fost de acord, nu doar Miriuță!

Eu aș fi plecat oricum, aș fi mers la domnul Negoiță. Nu poți sta fără susținere. Am fost sabotat din interior. Atât pot spune. Doar Negoiță m-a dorit. Sunt trei oameni cărora pot să le strâng mâna: Dănciulescu, Bogdan Bălănescu și Dănuț Lupu”, a declarat Miriuță, la Digi Sport.

Adrian Mutu s-ar fi opus aducerii lui Miriuță la Dinamo pentru că alegerea lui ar fi fost Claudiu Niculescu, cu care a vorbit de mai multe ori.

„Eu nu am nicio problemă cu Adrian Mutu. Că a plecat din cauza mea la federație, să fie sănătos. Nu vom fi niciodată prieteni. Avem anturaje diferite. Pe mine mă pot judeca un Cornel Dinu, un Mulțescu sau un Andone. Nu unii care nu au lucrat cu mine două zile. Nu poți să zici că Miriuță e prost sau urât, când tu nu ai vorbit niciodată cu el”, a mai spus fostul antrenor al roș-albilor.

Articolul Miriuță se revoltă: ”Am fost sabotat din interior! Sunt trei oameni la Dinamo cărora pot să le strâng mâna” apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*