Mitingul PNL de la Borșa  anulat. Primăria nu a dat aviz favorabil. Candidatul PNL  la primăria Borșa a intrat în contact cu membrul infectat!

Mitingul PNL de la Borșa  anulat. Primăria nu a dat aviz favorabil. Candidatul PNL  la primăria Borșa a intrat în contact cu membrul infectat!

Azi PNL Maramureș anunța că unul dintre membrii din staff-ul de campanie a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19.

“Organizația PNL Maramureș informează opinia publică că unul dintre membrii din staff-ul de campanie a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19.

Riscul de contaminare este prezent în comunitățile noastre și fiecare moment de acest gen ne amintește tuturor că lupta cu pandemia este o cursă pe termen lung pe care suntem datori cu toții să o câștigăm.

Împreună cu colegii noștri și autoritățile cu atribuții în domeniul sănătății publice, vom lua măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului în comunitatea noastră.

Suntem în permanent contact cu Direcția de Sănătate Publică și urmăm toate măsurile pe care această situație le impune.

Vom continua campania electorală cu respectarea tuturor prevederilor și normelor legale, așa cum am făcut și până în prezent, sănătatea și siguranța cetățenilor fiind prioritare pentru noi.

Vom depăși acest moment dificil și vom duce în continuare lupta pentru a schimba în bine administrația locală.”

 

Acest lucru a dus la anularea unui miting din Borșa , Primăria nu a dat avizul necesar organizării acestei întruniri. Se pare ca acest membru virusat a fost identificat în poze , cu masca și  fără mască, iar una dintre persoanele cu care a intrat in contact direct este chiar Timiș Remus Traian, candidatul PNL, la primăria Borșa .

Este al doilea caz la nivelul organizației, prima persoană infectată a fost candidatul PNL la Primăria Baia Mare.

Vom reveni!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*