Mladinovici, abonat la duelurile dintre UTA și Sepsi! Arădenii ajung la cinci partide cu arbitrul bucureștean la centru

Delegare puțin surprinzătoare a Comisiei Centrale de Arbitri la jocul dintre UTA și Sepsi, din cadrul rundei cu numărul 29 a Ligii I. Horia Mladinovici a condus și partida tur dintre cele două echipe, terminată cu succesul clar al covăsneninilor, 3-0, fără va vreauna dintre combatante neavând ce să-i reproșeze.

De altfel, a fost singurul eșec stagional al arădenilor cu arbitrul din capitală la centru din patru dispute. În rest, teamul lui Laszlo Balint s-a întors cu 7 puncte acasă, după remiza cu Hermannstadt, 3-0 cu Clinceni și 2-1 cu Mediaș. Așadar, mâine, începând cu ora 17,30, sunt auspicii ca „roș-albii” să spargă blestemul rezultatelor negative de pe teren la primul meci pe care Mladinovici îl arbitrează și pe noua arenă „Francisc Neuman”.

Bucureșteanul  va fi ajutat la cele două lunii de Bogdan Gheorghe, tot din București și Ferencz Tunyogi (Zalău), pe când rezerva vine din județul vecin, Bihor, în persoana lui Florin Marcu. Observatorul „fluierașilor” va fi Adrian Comănescu, din Râmnicu Vâlcea.

0
0

Articolul Mladinovici, abonat la duelurile dintre UTA și Sepsi! Arădenii ajung la cinci partide cu arbitrul bucureștean la centru apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*