Mladinovici o arbitrează pentru a doua oară pe UTA în Liga 1 și tot în deplasare

După ce a fost „fluierată” de 13 arbitri diferiți de la revenirea în Liga 1, UTA se reîntâlnește, la Sfântu Gheorghe, cu Horia Mladinovici. „Centralul” bucureștean a mai condus și partida arădenilor de la Mediaș, cu Hermannstadt, din cadrul etapei a 7-a, terminată la egalitate, 1-1. Nu a fost absolut nicio problemă de arbitraj în acel meci, Mladinovici fiind, de altfel, unul dintre cei mai apreciați „centrali” de la nivelul primului eșalon.

Bucureșteanul a mai arbitrat-o pe UTA în luna decembrie, chiar în urmă cu un an, în succesul cu 3-0 contra celor de la Petrolul, în cadrul etapei a 2-1 a Ligii a 2-a. Mâine, pe „Municipalul” din Sfântu Gheorghe, Horia Mladinovici va fi asistat de Daniel Mitruți (Craiova) și Alexandru Vodă (Alba Iulia), în timp ce rezerva celor trei vine tocmai de la Iași, în persoana lui Vlad Baban. Notele vor fi acordate Augustus Constantin (Râmnicu-Vâlcea).

0
0

Articolul Mladinovici o arbitrează pentru a doua oară pe UTA în Liga 1 și tot în deplasare apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*