Mobilier la comanda – avantaje si recomandari

In ultimii ani, industria de creare a mobilei a inflorit in mod surprinzator. Asta pentru ca a existat o perioada in care mobila trainica era in casele oricarui, insa un alt val a adus si alte tendinte; astfel, s-a descoperit o maniera mai facila de a produce ieftin si mult, insa din nefericire asta a dus si la un rabat de calitate. Totusi, cu un avantaj si in aceasta situatie, pentru ca astfel s-a influentat o mai mare putere de cumparare a pietei de consum.

Incet si sigur a existat si o delimitare intre ce este bun si ce este de prost gust si de calitate indoielnica. Cu pretentii tot mai mari, cu nevoie de a potrivi in cel mai corespunzator mod mobila incadrata perfect in orice tip de spatiu, mobilier la comanda a devenit o cerinta absoluta.

Mobila la comanda, avantaje si tendinte

Desigur ca este evident ca mobila la comanda depaseste clar avantajele fata de cea realizata clasic, din magazine, pe dimensiuni standard. Iata si de ce la ora actuala este mai convenabil sa preferi mobila executata pe stricte criterii expuse de cumparator:

Pretentii, moft, dar de fapt avantaj de dimensiuni

Mobila la comanda se va realiza in fiecare aspect al sau conform cu cerinta celui care o comanda. Este ca si cand ai viziunea, ai dorinta si reperele, insa iti mai lipsesc si mijloacele sa o realizezi. Aici intervine un producator in masura sa iti realizeze dorintele.

Spre exemplu, Pro Desing Art, producator de mobila la comanda in zona Bucuresti, mentioneaza ca cele mai frecvente cereri sunt cele in ton cu moda; cu alte cuvinte, sunt dorite modele in trend, cu accent pe design. Iata deci un alt avantaj al mobilei realizata astfel. Iti poti schimba preferintele, iti poti combina cromatic toate ideile pentru a avea cel mai spectaculos set de mobila.

Ceea ce in trecut era mai degraba un moft si un serviciu la care apelau numai cei de o anumita clasa si cu putere financiara, in timp s-a dovedit ca merita acest efort in orice conditie. Mobila la comanda este accesibila publicului larg si pentru ca exista varietate in optiuni. Deci nu se produce numai cea din lemn masiv, extrem de scumpa de altfel. Nu este un moft, ci mai degraba o necesitate.

Un alt motiv pentru care acest segment a cunoscut un boom a fost si dezvoltarea imobiliara. In ultimii ani, romanii au decis sa isi aleaga locuinte mai generoase in spatiu, schimband acea tendinta comunista de a inghesui apartamente in blocuri cu multiple spatii de locuit. Se doreste mai mult, mai bine, mai spatios, de unde si altfel de cerinte – spatiile nu mai sunt standard, constructiile sunt de cele mai multe ori planuri arhitecturale cu influenta a stilului din strainatate. Deci cum mobilezi eficient un astfel de spatiu? Evident, cu mobila la comanda, ce va tine cont in mod special de dimensiuni specifice.

Maximizarea modului in care se poate profita de un spatiu este misiunea clara. Dar complexitatea cu care se defineste acest segment de activitate este in masura sa realizeze, asadar sa convinga total de ce mobila la comanda este de profitat. Va exista un control absolut, inca din faza de proiect; va exista un stil mai elegant si personalizat, o continuare de tema si design asa cum se gaseste intr-o casa.

Cat despre preturi, acestea sunt atat de variate, incat nimic nu pare imposibil si descurajant pentru anumite clase. Desigur ca in timp s-au format si clase premium si s-au detasat de o clasa comuna cei care proiecteaza vise, care aspira la mai mult si tin pasul cu vremurile moderne. Spre exemplu, cei de la Pro Design Art ofera proiectare de tip 3D, dar in egala masura compenseaza cu modul de plata, in rate.

O atentie sporita trebuie oferita nu numai avantajelor sau a ceea ce ofera concret un producator. Exista o reputatie a acestuia, exista nevoia de a verifica nivelul calitativ a ceea ce se ofera sau care este timpul de executie. Specialistii spun ca este important sa se selecteze acel producator cu istorie in domeniu, cu experienta, ce executa impecabil – asta pentru ca detaliile de final pot strica intreaga imagine; atentie la finisaje, imbinari, placi, suprapuneri de elemente si materiale, la manere si tot ce tine de exteriorul setului de mobilier.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*