Mobilizare pentru decisiv. U-BT Cluj vrea să doboare un nou record de spectatori la un meci cu Steaua: „Parcă trăim un deja-vu cu Oradea de anul trecut”

U-Banca Transilvania Cluj a pierdut cele două meciuri cu Steaua din deplasare, iar scorul general al semifinalei este 2-2.

Miercuri, în Sala Polivalentă, se va disputa jocul decisiv pentru calificarea în finală, acolo unde CSM Oradea a ajuns după 3-1 cu CSU Sibiu.

Jucătorii şi antrenorii echipei clujene aşteaptă o Sală Polivalentă plină miercuri, pentru meciul care poate aduce a doua calificare la rând a lui U-BT în finala campionatului.

Anul trecut, elevii lui Mihai Silvăşan au ajuns în ultimul act după ce au învins-o pe CSM Oradea tot în ultimul meci, pe teren propriu, într-o Sală „Horia Demian” neîncăpătoare. Acum, clujenii speră să aibă parte din nou de o susţinere numeroasă. De menţionat că recordul de spectatori la un meci de Liga Naţională este de peste 6.000 de spectatori şi datează chiar de la un meci al clujenilor cu Steaua, din ianuarie 2017, disputat tot în Sala Polivalentă.

„Parcă trăim un deja-vu cu seria de anul trecut cu Oradea. Știam că nu e gata după meciurile de la Cluj, nu am reușit să câștigăm niciun meci în deplasare, de altfel tot sezonul am avut probleme în deplasare, nu am putut închide seria la București. Urmează un meci decisiv, de care pe care, așteptăm ca suporterii să vină în număr cât mai mare și să ne susțină, noi vom da tot ce avem mai bun și sper că vom reuși să ne calificăm”, a spus Silvăşan, citat de site-ul clubului, după eşecul de aseară cu Steaua.

U-BT urmează, deocamdată, exact parcursul din play-off-ul sezonului trecut. După o victorie cu 3-0 în primul tur, atunci cu SCM Craiova, iar acum cu Phoenix Galaţi, clujenii au parte şi în acest sezon de o semifinală de cinci meciuri, nereuşind să închidă seria după ce au câştigat acasă primele două partide. Dacă anul trecut orădenii i-au chinuit până la finalul meciului cinci, acum steliştii le creează probleme „studenţilor”.

U-BT a câştigat în acest sezon Cupa României chiar după o victorie cu CSM Oradea, 64-61, la Sfântu Gheorghe.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*