Modernizare cu fonduri europene! Internet gratuit în comuna Boldur

Introducerea rețelei de internet WiFi, cu finanțare din fonduri europene, a fost finalizată în cele patru localități ale comunei Boldur.”Din acest moment, cetățenii comunei vor avea acces gratuit la Internet cu o rază de acoperire de câteva sute de metri, în funcție de performanța telefonului sau laptopului. Am încercat să acoperim în fiecare localitate zona școlilor, parcurilor și căminelor culturale. Majoritatea acestor locații sunt supravegheate și cu camere video”, anunță Constantin-Cristian Stoi, primarul comunei Boldur.

Pentru a se conecta la rețeaua wireless, oamenii trebuie să urmeze câțiva pași simpli. Mai întâi, trebuie să se asigure că dispozitivul utilizat are activată funcția WiFi, apoi din lista rețelor care apar se alege rețeaua cu numele WiFi4EU. În pagina care apare se apasă pe butonul Conectează.

Locațiile unde există acces gratuit la Internet prin WiFi sunt: în Boldur – Primărie, parc, școală, căminul cultural, sala de sport; în Jabăr – parc/școală, căminul cultural; în Ohaba-Forgaci – parc, școală, căminul cultural și în Sinersig – parc, școală.

Articolul Modernizare cu fonduri europene! Internet gratuit în comuna Boldur apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*