Modestas Vorobjovas e noul mijlocaș al UTA-ei, internaționalul lituanian și brazilianul Roger – la primul antrenament sub comanda lui Balint!

După cum declara ieri, Laszlo Balint era în așteptarea primelor achiziții ale iernii la UTA. Acestea au sosit aseară la Arad, iar la această oră participă la primul antrenament în „alb-roșu”, pe terenul ICRTI.

Brazilianul Roger (24 de ani), de la FC Riga, va juca rolul „decarului” pentru arădeni, care – însă – au transferat și un mijlocaș central cu profil mai defensiv. Este vorba despre lituanianul Modestas Vorobjovas, campion en-titre al Lituaniei cu Zalgiris Vilnius. Fotbalistul are 25 de ani a evoluat până acum doar în prima ligă lituaniană, la Siauliai, Trakai (care acum se numește Reteriai) și, din ianuarie 2019, la Zalgiris.

În ultimele cinci sezoane a bifat nu mai puțin de 16 prezențe în preliminariile Europa League pentru echipele la care a activat. Totodată, din 2018 încoace, Vorobjovas a îmbrăcat tricoul echipei sale naționale în 22 de rânduri, pentru care a și înscris două  goluri. Ultimul l-a reușit chiar pe 18 noiembrie, în succesul cu 2-1 al Lituaniei în fața Kazahstanului în Liga Națiunilor.

Vorobjovas a fost unul dintre titularii lui Zalgiris, în sezonul în care „alb-verzii” au întrerupt supremația celor de la KF Suduva, care aveau trei titluri consecutive până în acest an. A evoluat în 16 dintre cele 20 de meciuri și a înscris și un gol pentru trupa din Vilnius în campionatul ce s-a încheiat în luna noiembrie cu clasarea pe primul loc.

Probabil, mâine, UTA va mai oficializa cel puțin o mutare și vorbim despre un fotbalist cu profil ofensiv.

VIDEO Modestas Vorobjovas

0
0

Articolul Modestas Vorobjovas e noul mijlocaș al UTA-ei, internaționalul lituanian și brazilianul Roger – la primul antrenament sub comanda lui Balint! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*