Moisă nu mai vrea să continue pe banca Cermeiului după umilința de la Dumbrăvița, Bulza speră să-l întoarcă din drum: „Eu sunt principalul vinovat, ne vom ridica de jos”

CSC Dumbrăvița era mare favorită în fața celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei, dar nici cei mai pesimiști suporteri ai „sămădăilor” nu și-ar fi imaginat că echipa se va întoarce cu un sac de goluri acasă. După doar 1-2 la pauză, echipa din județul nostru a mai scos de șapte ori mingea din plasă și a terminat în genunchi partida.

Primele probleme au apărut pentru cermeiani chiar înainte de primul fluier. De fapt, acesta din urmă a fost întârziat cu zece minute, fiindcă arbitrii au sesizat că portarul Andrei Deak nu era legitimat ca la carte la FRF (deși jucase deja în cele două partide oficiale cu Pecica), iar căpitanului Dennis Lazăr îi expirase viza medicală. Prin urmare, stafful tehnic a operat pe fugă două schimbări în primul „unsprezece” și pe o foaie de joc pe care și-au făcut loc și greșeli în dreptul numerelor purtate de unii jucători. Asta pentru că delegatul echipei, Nuțu Valea, a absentat de la meci.

Imediat după ultimul fluier al unui meci de coșmar pentru elevii săi, Flavius Moisă și-a anunțat plecarea de pe banca tehnică a Cermeiului. „Fotbalul te pedepsește când nu îl tratezi serios. Noi am pierut înainte de a intra pe teren din cauza lipsei de profesionalism a conducerii. Unul dintre jucătorii noștri nu avut viză FRF, iar altul era cu viza medicală expirată. În plus, nici nu am avut delegat. În situații din astea, eu nu am mai avut nicio o putere și nu este prima dată când se întâmplă. Nu este un conflict între ine și conducere, ci doar o diferență între cum văd eu fotbalul și cum îl vede conducerea. În mare măsură, este ultimul meci la care am stat pe banca Cermeiului, sunt foarte hotărât să renunț. Este a doua oară când o pățim, nu s-a schimbat nimic  în bine. Totul pleacă de la organizare, astăzi nici nu am fost pe teren. Nici nu am cuvinte, a fost o singură echipă în joc, Dumbrăvița, ea trebuie să culeagă laurii. În schimb, noi, chiar și având acele probleme, nu trebuia să ne prezentăm în asemenea hal. Și, știiți cum e, antrenorul e imaginea ultimului rezultat, altceva ce ar mai fi de spus? Eu am dus echipa în acest stadiu, mi-este foarte greu de crezut că o voi putea redresa și atunci mai bine las pe altcineva”, ne-a declarat tânărul antrenor al Gloriei.

Pe de altă parte, președintele Cermeiului nici nu vrea să audă de schimbarea antrenorului. „Eu sunt principalul vinovat, îmi asum vina pentru problema cu vizele, înțeleg neplăcerile create antrenorului, care a pregătit ceva și s-a trezit fără doi jucătorii titulari. Altfel, se întâmplă și la case mai mari, a luat și Barcelona 8 goluri în Liga Campionilor, mergem mai departe. Ne-am asumat un proiect cu mulți tineri, probabil o să avem o discuție bărbătească cu ei, poate pe unii îi încurcăm. Iar cârcotașilor care de abia au așteptat acest accident le transmit că ne vom ridica de jos, nu vom fi cea mai slabă echipă arădeană din clasament până la final, pe una tot o întrecem. Concluzionând, nu accept demisia antrenorului principal, vrem să mergem pe același drum mai departe, avem încredere în el și în Roli Nagy, care, de asemenea, nu vrea să se despartă de Flavius”, a menționat Petre Bulza.

După trei runde, Cermeiul e pe ultimul loc în clasamentul C8, cu zero puncte și 3-15 în dreptul golaverajului. În schimb, „călăul” de azi al echipei din Țara Sămădăilor, CSC Dumbrăvița e liderul seriei, cu 9 puncte și golaveraj 17-1. Andrei Făgărășanu (27, 59), Octavian Drăghici (29, 52, 62), Răzvan Morariu (50), Andrei Mura (72), Marko Enciu (84 – penalty), Alexandru Pițuc (90), respectiv Oguy Didier Koula (41) au fost marcatorii partidei din comuna de lângă Timișoara.

0
0

Articolul Moisă nu mai vrea să continue pe banca Cermeiului după umilința de la Dumbrăvița, Bulza speră să-l întoarcă din drum: „Eu sunt principalul vinovat, ne vom ridica de jos” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*