Moise a pierdut definitiv litigiul cu Astra, dar UTA încearcă să găsească o soluție prin care să-l readucă la Arad

Vești proaste de la Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal. Romario Moise a pierdut litigiul prin care a cerut să  devină jucător liber de contract, fiindcă Astra Giurgiu, gruparea ce l-a împrumutat la Arad în vara anului trecut, nu și-a achitat partea sa de obligații salariale.

Inițial, Bogdan Apostu, impresarul fotbalistului, spunea că în cazul în care mijlocașul de 26 de ani pierde recursul, acesta va rămâne în curtea echipei pregătite de Bogdan Andone, cu atât mai mult cu cât tehnicianul „alb-negrilor” l-a inclus în planurile sale pentru noul sezon. Acum, însă, conducerea clubului UTA intenționează să poarte negocieri cu omologii lor giurgiuveni măcar pentru obținerea unui împrumut pe încă un an de zile.

Până la urmă, ar trebui să conteze și dorința fotbalistului, care nu demult spune că la Arad se simte ca acasă și ar dori să-și continue parcursul cu UTA, cu atât mai mult cu cât aceasta va evolua, la rându-i, în Liga 1 din acest sezon. Cert este că situația de la Astra este explozivă, în sensul importanteor restanțe financiare acumulate și mai mulți fotbaliști doresc să plece, în frunte cu cel mai bine cotat fotbalist al lotului, Denis Alibec.

2
1

Articolul Moise a pierdut definitiv litigiul cu Astra, dar UTA încearcă să găsească o soluție prin care să-l readucă la Arad apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*